2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیشب راجع به تولدت صحبت کردید دیگه فکر کرده همون کافیه بقیشو نگه داشته واسه عصر بعد کار

یعنی عکس العملی از خودم نشون ندم؟؟🥴

کاربری سابقم هی زرتو زرت میترکم من دیگه رد دادممممم😐😐
خب دیگه دیشب گفته دیگه یادش بوده شاید عصرم بیاد واست کادو بگیره شما صبر داشته باش

کادو نمیگیره قراره پول بده 🥴

وا خوب مثلا بهش بگی تبریک بگو اونم بگه مبارکه عزیزم....اون موقع هم که حال نمیده...بیخیال دیگه باز شک ...

خخخخخ اخه خیلی دوس داشتم بهم ی پیام بده🥰

دیشب میگفت بخاطره کرونا کیک نمیگیرم‌برات..پول فقط میدم...اما الان هیچ تبریک نگفته 🥴😡

میگه تا شب وقت زیاده اگه نگفت سم بریز تو غذاش خلاص😬😂 شوخیه هاااا من خودم رو تولدم حساسم یادش نباشه تیکه تیکه اش میکنم 

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍
2790
2778
2791
2779
2792