2777
2789
عنوان

نماز حاجت

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 53 پست
منم میخواستم از دیروز شروع کنم ولی نتونستم  اما من قبلا از چله ی حدیث کسا هم حاجت گرفتم

حاجتت سخت بود

حال دلم خوب نیست💔💔💔💔دلم گرفته😔ی صلوات واسه حاجتم بفرستید❤❤تیکرم واسه آرزومه بگو الهی آمین😍😍تا تموم نشده بهش برسم❤بگذار خیالت را راحت کنم دوس داشتنت مشروط ب هیچ شرطی نیست چه باشی و چه نباشی عاشقانه دوستت دارم❤💌❤💛خدایا خودت میدونی عاشقشم ❤💛قلب من پیش توئه، مراقبش باش💛❤💏💏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فقط ارامم میکنه

فواید بیشتر داره من دوروزه شروع کردم خیلی آرومم کرده 

کاربری قبلا برای یکی دیگه بود الان واس ما   دلتنگی میکنم ...  ولی حق ندارم بهانه بگیرم ...بیادت می افتم ولی حق ندارم اشک بریزم...تو را میخواهم ولی حق ندارم سراغت را بگیرم...خواب تو را میبینم ولی حق ندارم آمدنت را تعبیر کنم...بی قرار میشوم ولی حق گلایه ندارم...دلم میگیرد ولی حتی حق صداکردنت هم ندارم...قول داده ام...قول داده ام دگر هیچی نگویم...بزرگ شوم...صبوری کنم ...با خاطراتت شاد باشم...و هیچوقت سراغت را نگیرم...من چشمانم را روی زندگی بسته ام.. خنده تلخ من از گریه غمگین تر است   
⁦🤦🏻‍♀️⁩⁦🤦🏻‍♀️⁩⁦🤦🏻‍♀️⁩⁦🤦🏻‍♀️⁩

استیکر ات چیه ؟؟؟؟برا من نیومده

کاربری قبلا برای یکی دیگه بود الان واس ما   دلتنگی میکنم ...  ولی حق ندارم بهانه بگیرم ...بیادت می افتم ولی حق ندارم اشک بریزم...تو را میخواهم ولی حق ندارم سراغت را بگیرم...خواب تو را میبینم ولی حق ندارم آمدنت را تعبیر کنم...بی قرار میشوم ولی حق گلایه ندارم...دلم میگیرد ولی حتی حق صداکردنت هم ندارم...قول داده ام...قول داده ام دگر هیچی نگویم...بزرگ شوم...صبوری کنم ...با خاطراتت شاد باشم...و هیچوقت سراغت را نگیرم...من چشمانم را روی زندگی بسته ام.. خنده تلخ من از گریه غمگین تر است   
آره خب زیارت عاشورای معمولی بخون چله حدیث کسا هم خوبه چله یاسین هم خوبه 

انقدر هر راهی رفتم بی نتیجه مونده دیگه خستمم

حال دلم خوب نیست💔💔💔💔دلم گرفته😔ی صلوات واسه حاجتم بفرستید❤❤تیکرم واسه آرزومه بگو الهی آمین😍😍تا تموم نشده بهش برسم❤بگذار خیالت را راحت کنم دوس داشتنت مشروط ب هیچ شرطی نیست چه باشی و چه نباشی عاشقانه دوستت دارم❤💌❤💛خدایا خودت میدونی عاشقشم ❤💛قلب من پیش توئه، مراقبش باش💛❤💏💏
چله ی زیارت عاشورا به روش آیت الله حق شناس میگن خیلی خوبه و قطعا حاجت روا میکنه حتی اگر به ضررت باشه ...

تو ازش حاجت گرفتی

اصن کسی هست حاجت گرفته باشه

حاجتت سخت بود

میخواستم با عشقم ازدواج کنم نیتم این بود که بابام تو ازدواجمون نه نیاره و راحت و بی دردسر ازدواج کنیم و دقیقا همونم شد

این چله رو رفتم تو یهروهی عضو شدم چهل نفر بودیم هر روز به نیت حاجت روایی 1 نفرمون چهل نفری حدیث کسا رو میخوندیم 

البته از امام حسین هم خواستم تو کربلا که خودش یه همسر خوب بهم بده و واقعا خود آقا اینکارو کرو روز تولد امام حسین همسرم اومد خواستگاریم و اونجا بود که بابام خوشش اومد از شوهرم و قبول کرد ازدواج کردیم 

انقدر هر راهی رفتم بی نتیجه مونده دیگه خستمم

ببین باید وقتی یه چله رو شروع میکنی تو دلت یقین داشته باشی وقتی چله تموم شد حتما خدا حاجتتو میده به خدا میده به خاطر همین باور قلبی هم که شده میده. 

تو هرچله ای که دوست دار بردار ولی از ته دلت ایمان داشته باش اون چله رو تموم کنی حاجتتو خدا میده بدون اینکه شک به دلت راه بدی  اینجوری حتما نتیجه میگیری من خودم و خیلیای دیگرو دیدم اینجوری حاجت روا شدن 

منم میخواستم از دیروز شروع کنم ولی نتونستم  اما من قبلا از چله ی حدیث کسا هم حاجت گرفتم

من عربیم ضعیفه بعد خیلی سخته برام خوندن یعنی سه تا یاسین نذر کردم 

کلی طول کشید تا بخونم مطمنم با کلی غلط غلوط خوندم😅😅

ببخشيد اگه کوچکترین قضاوتتون کردم حلال کنید شرمنده

ببین باید وقتی یه چله رو شروع میکنی تو دلت یقین داشته باشی وقتی چله تموم شد حتما خدا حاجتتو میده به ...

حاجتم معجزه میخواد

میخواستم با عشقم ازدواج کنم نیتم این بود که بابام تو ازدواجمون نه نیاره و راحت و بی دردسر ازدواج کنی ...

عزیزم چقدر خوب 

آقا منم برای رسیدن به عشقم میخوام 

دیگه مطمنم از ته قلب دوسش دارم 

برام دعا کن خیلی نیاز دارم

ببخشيد اگه کوچکترین قضاوتتون کردم حلال کنید شرمنده

تو ازش حاجت گرفتی اصن کسی هست حاجت گرفته باشه

من این روش از خوندن زیارت عاشورا رو امتحان نکردم 

ولی همون یقین که بهت گفتم خیلی جواب میده من حتی با زبون فارسی نشستم از 14 معصوم دونه به دونه به ترتیب اسمشونو بردم ازشون خواستم پیش خدا وساطت کنن من حاجت روا بشم با گریه خواستم از تک تکشون و دوبار تاحالا امتحان کردم هردوبارم حاجت گرفتم مهم اینه که یقین داشته باشی که خدا حاجتتو میده 

من عربیم ضعیفه بعد خیلی سخته برام خوندن یعنی سه تا یاسین نذر کردم  کلی طول کشید تا بخونم ...

ترتیل همون سوره یاسین رو میتونی دانلود کنی همراه اون قاری که داره میخونه شماهم تکرار کنی اینجوری خیالت راحته دیگه غلط نمیخونی 

منم اولش اینجوری بودم کم کم راه افتادم انقدر تلاش کردم 

حاجتم معجزه میخواد

خب معجزه کردن برای خدا کاری نداره 

تو یقین داشته باش به اینکه هیچ چیز برای خدا سخت و نشدنی نیست یقین پیدا کن از ته دلت که خدا بهت حاجتتو قراره بده باورکن میده خدا امید هیچ بنده ای رو نا امید نمیکنه