2777
2789
عنوان

نماز حاجت

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 53 پست
من این روش از خوندن زیارت عاشورا رو امتحان نکردم  ولی همون یقین که بهت گفتم خیلی جواب میده ...

اینم ک بتونی یقین داشته باشی نعمتیه

حال دلم خوب نیست💔💔💔💔دلم گرفته😔ی صلوات واسه حاجتم بفرستید❤❤تیکرم واسه آرزومه بگو الهی آمین😍😍تا تموم نشده بهش برسم❤بگذار خیالت را راحت کنم دوس داشتنت مشروط ب هیچ شرطی نیست چه باشی و چه نباشی عاشقانه دوستت دارم❤💌❤💛خدایا خودت میدونی عاشقشم ❤💛قلب من پیش توئه، مراقبش باش💛❤💏💏
خب معجزه کردن برای خدا کاری نداره  تو یقین داشته باش به اینکه هیچ چیز برای خدا سخت و نشدنی نیس ...

راست میگی باور کن ته قلبمم ی چیزی میگه حاجت روا میشی اما خیلی کمرنگه فقط بعضی وقتا هست

حال دلم خوب نیست💔💔💔💔دلم گرفته😔ی صلوات واسه حاجتم بفرستید❤❤تیکرم واسه آرزومه بگو الهی آمین😍😍تا تموم نشده بهش برسم❤بگذار خیالت را راحت کنم دوس داشتنت مشروط ب هیچ شرطی نیست چه باشی و چه نباشی عاشقانه دوستت دارم❤💌❤💛خدایا خودت میدونی عاشقشم ❤💛قلب من پیش توئه، مراقبش باش💛❤💏💏

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

عزیزم چقدر خوب  آقا منم برای رسیدن به عشقم میخوام  دیگه مطمنم از ته قلب دوسش دارم  ...

عزیزم ان شاءالله بهم برسید و خوشبخت بشید کنار هم 

از امام حسین بخواه من خواستم بهم داد حتی خودش همسرمو سر راهم قرار داد توهم بخواه قطعا میده 

راست میگی باور کن ته قلبمم ی چیزی میگه حاجت روا میشی اما خیلی کمرنگه فقط بعضی وقتا هست

خب پس دلیل اینکه تا الان به نتیجه نرسیدی همینه که یقینت هنوز محکم نشده 

سعی کن به خدا اعتماد کنی کاری نداره راحته هرلحظه یاد حاجتت افتادی به خودت بگو خدا قراره بهم بده حاجتمو به روزی فکر کن که به خواستت رسیدی و برای بعدش داری برنامه ریزی میکنی 

جوری از خدا حاجتتو بخواه که بدونی آخرش قراره بهت بدنش 

چجوری از مادرت یه لیوان آب میخواستی بچگیت و منتظر بودی تا لیوان آب برسه دستت همونجوری از خدا حاجتت رو بخواه و منتظر باش بهت بدتش قطعا میده ردخور نداره

عزیزم ان شاءالله بهم برسید و خوشبخت بشید کنار هم  از امام حسین بخواه من خواستم بهم داد حتی خود ...

ای خدااا خوشبحالتون یعنی میشه منم بیام خبر حاجت رواییم رو بدم

عزیزم ان شاءالله بهم برسید و خوشبخت بشید کنار هم  از امام حسین بخواه من خواستم بهم داد حتی خود ...

وای یعنی  من اینقدر واسطه قرار دادم امام حسین رو که باورت نمیشه 

بد دلم رفته 😭😭

ببخشيد اگه کوچکترین قضاوتتون کردم حلال کنید شرمنده

درست میشه عزیزم غصه نخور فقط تو این مدت نماز رو ترک نکن روزه هاتم بگیر 

روزه که نمیتونم بگیرم وزنم شده ۴۰کیلو

ببخشيد اگه کوچکترین قضاوتتون کردم حلال کنید شرمنده