2777
2789
عنوان

نماز حاجت

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 53 پست

بچه ها چیکار کنم بی برو برگرد حاجتم روا شه

حال دلم خوب نیست💔💔💔💔دلم گرفته😔ی صلوات واسه حاجتم بفرستید❤❤تیکرم واسه آرزومه بگو الهی آمین😍😍تا تموم نشده بهش برسم❤بگذار خیالت را راحت کنم دوس داشتنت مشروط ب هیچ شرطی نیست چه باشی و چه نباشی عاشقانه دوستت دارم❤💌❤💛خدایا خودت میدونی عاشقشم ❤💛قلب من پیش توئه، مراقبش باش💛❤💏💏
امیدوارم حاجت روا بشی 

مرسی همچنین

کاربری قبلا برای یکی دیگه بود الان واس ما   دلتنگی میکنم ...  ولی حق ندارم بهانه بگیرم ...بیادت می افتم ولی حق ندارم اشک بریزم...تو را میخواهم ولی حق ندارم سراغت را بگیرم...خواب تو را میبینم ولی حق ندارم آمدنت را تعبیر کنم...بی قرار میشوم ولی حق گلایه ندارم...دلم میگیرد ولی حتی حق صداکردنت هم ندارم...قول داده ام...قول داده ام دگر هیچی نگویم...بزرگ شوم...صبوری کنم ...با خاطراتت شاد باشم...و هیچوقت سراغت را نگیرم...من چشمانم را روی زندگی بسته ام.. خنده تلخ من از گریه غمگین تر است   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بی برو برگرد نمیشه اگر خدا بخاد میشه

کاربری قبلا برای یکی دیگه بود الان واس ما   دلتنگی میکنم ...  ولی حق ندارم بهانه بگیرم ...بیادت می افتم ولی حق ندارم اشک بریزم...تو را میخواهم ولی حق ندارم سراغت را بگیرم...خواب تو را میبینم ولی حق ندارم آمدنت را تعبیر کنم...بی قرار میشوم ولی حق گلایه ندارم...دلم میگیرد ولی حتی حق صداکردنت هم ندارم...قول داده ام...قول داده ام دگر هیچی نگویم...بزرگ شوم...صبوری کنم ...با خاطراتت شاد باشم...و هیچوقت سراغت را نگیرم...من چشمانم را روی زندگی بسته ام.. خنده تلخ من از گریه غمگین تر است   
بی برو برگرد نمیشه اگر خدا بخاد میشه

منظورم اینه خیلی مجرب باشه

حال دلم خوب نیست💔💔💔💔دلم گرفته😔ی صلوات واسه حاجتم بفرستید❤❤تیکرم واسه آرزومه بگو الهی آمین😍😍تا تموم نشده بهش برسم❤بگذار خیالت را راحت کنم دوس داشتنت مشروط ب هیچ شرطی نیست چه باشی و چه نباشی عاشقانه دوستت دارم❤💌❤💛خدایا خودت میدونی عاشقشم ❤💛قلب من پیش توئه، مراقبش باش💛❤💏💏
نمیدونم من نخوندم الان این دوستمون تاپیک زدن از تو یه کانال تلگرام دیدم این پیامو براش کپی کردم  ...

هروقت باشه مهم نیس ظهر عصر؟؟

عجیب ترین چیزی که تو نی نی سایت دیدم:من حس شیشمی هستم بیاید تاپیکم هر سوالی دارید بپرسید😐

چله ی زیارت عاشورا به روش آیت الله حق شناس میگن خیلی خوبه و قطعا حاجت روا میکنه حتی اگر به ضررت باشه حاجتت تو خواب بهت میفهمونن که به ضررته یا تو بیداری خدا یجوری میکنه متوجه بشی 

خلاصه میگن خیلی خوبه ولی خب روشش سخت و زمان ميبره 

چله ی زیارت عاشورا به روش آیت الله حق شناس میگن خیلی خوبه و قطعا حاجت روا میکنه حتی اگر به ضررت باشه ...

بچه ها سخته یکمی

منظورم اینه خیلی مجرب باشه

دو رکعت نماز حاجت بخون به نیت پنج تن آل عبا 

انقدر آرومت میکنه بیخیال حاجتت میشی

چله ی زیارت عاشورا به روش آیت الله حق شناس میگن خیلی خوبه و قطعا حاجت روا میکنه حتی اگر به ضررت باشه ...

وای آره من تصمیم گرفتم بخونم اما نتونستم شرایطش سخته

ببخشيد اگه کوچکترین قضاوتتون کردم حلال کنید شرمنده

دو رکعت نماز حاجت بخون به نیت پنج تن آل عبا  انقدر آرومت میکنه بیخیال حاجتت میشی

فقط ارامم میکنه

دو رکعت نماز حاجت بخون به نیت پنج تن آل عبا  انقدر آرومت میکنه بیخیال حاجتت میشی

⁦🤦🏻‍♀️⁩⁦🤦🏻‍♀️⁩⁦🤦🏻‍♀️⁩⁦🤦🏻‍♀️⁩

ببخشيد اگه کوچکترین قضاوتتون کردم حلال کنید شرمنده