2777
2789
بچه هامن اصلا ازخونه نمیرم بیرون هیچ دوستی ندارم نکه نداشته باشم خودم نمیخوام همش توخونم باگوشی واهن ...

منم قدیما مثل تو بودم هیچی خلوت خودت نمیشه هیچی درد و دل با خدای خودت نمیشه به حرف های بقیه هم توجه نکن خودت هر چی و هر کاری دوست داری بکن

اصالت... خیلی کلمه سنگینیه .. با اصالت باش.. هیچ ربطی هم به منطقه وتیپو پول و شغل و میزان تحصیلات و ماشین نداره .. فقط به خانواده و تربیت برمیگرده...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا دارم همینکارو میکنم ♥️♥️

کار خوبی میکنی میدونم چه حالی داره تنهایی بنظرم بهترین حال دنیا ست

اصالت... خیلی کلمه سنگینیه .. با اصالت باش.. هیچ ربطی هم به منطقه وتیپو پول و شغل و میزان تحصیلات و ماشین نداره .. فقط به خانواده و تربیت برمیگرده...
تنهایی بهترین دوسمتع♥️♥️♥️

امیدوارم هیچ وقت ازش خسته نشی بعد نگو تنهایی بگو با خدایی بهترین دوستمه چون هیچ وقت تنها نیستیم

عشق یعنی باخدا تنها شدن 😊

درسته واقعا درسته عشق فقط خداست فقط تنهایی با اونه 

درسته واقعا درسته عشق فقط خداست فقط تنهایی با اونه 

♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️باورت میشه خدایبار اومد توخوابم گفت باهات قهرم اون روز بامامانم دعوام شده بود پری شب خواب دیدم توواتساپ برام ویس داده منم دارم صداشو گوش میکنم

زندگی زیباست اماعادلانه نیس
♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️باورت میشه خدایبار اومد توخوابم گفت باهات قهرم اون روز بامامانم دعوام شده بود ...

اره باور میکنم چون خودمم به بار خواب بهشت رو دیدم که خود خدا با هام تا در بهشت آمد ولی یهو گفت نه تو به یکی دروغ گفتی و منو فرستاد جهنم بعد از بیدار شدن از آون خواب آنقدر گریه کردم که در جا رفتم از طرف حالیت گرفتم

♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️باورت میشه خدایبار اومد توخوابم گفت باهات قهرم اون روز بامامانم دعوام شده بود ...

خوشبختم بحالات منم هر هفت هشت سال یه بار از این خوابا میبینم بعدش آنقدر گریه میکنم که 

خوشبختم بحالات منم هر هفت هشت سال یه بار از این خوابا میبینم بعدش آنقدر گریه میکنم که 

من خیلی میبینم اگه نبینم احساس بدی میکنم یجورایی عادت کردم 

زندگی زیباست اماعادلانه نیس
♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️معلومه دلت صافه 

مرسی گلم ولی چرا قلب سیاه؟؟؟

من خیلی میبینم اگه نبینم احساس بدی میکنم یجورایی عادت کردم 

درکت میکنم مال روح پاکته که زود زود از این خوابا میبینی