2777
2789
انشالله خیلی ممنون

خواهش

اصالت... خیلی کلمه سنگینیه .. با اصالت باش.. هیچ ربطی هم به منطقه وتیپو پول و شغل و میزان تحصیلات و ماشین نداره .. فقط به خانواده و تربیت برمیگرده...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زیاد شک نکن ممکنه زندگیت خراب بشه

میدونم ... ولی حرص داره اینکارها ...من شکاک نیستم هروقت چیزی فهمیدم درست فهمیدم چون دور میگیرم معمولن به هدف میزنم ...الکی هی شک نمیکنم دوسالی یبار شک میکنم اونم درست... البته در اون حد نبوده همون چت و اینا ...

راستی این یادم رفت بهتون بگم دلیله اینکه من اعتقادی به دوست ندارم برمیگرده به سالها پیش یه دوست داشتم مثه خواهر نمیشه گفت ولی خوب بود گذشت تا اینکه ایشون ازدواج کردن رفت و آمد میکردیم گاهی که مامان بابام خونه نبودن زنگ میزدم میومدن اینجا گپ میزدیم نامزده ایشون خیلی خوب بود مثه برادرم بود میگفت خیلی دختره بامحبت و شوخی هستی خلاصه تعریف میکرد ازم همین باعث شد دوستم بدبین بشه و باکاراش بهم بفهمونه که توداری واسه نامزده من عشوه میای و ازاین چرت و پرتا منم حقیقتش ترسیدم باکاراش آبروی چن ساله ی حاجی رو ببره باهاش راحت کات کردم اومد گریه زاری من اشتباه کردم ببخشید گفتم ازت ناراحت نیستم فقط دیگه نبینمت.الانم با بچه ها مهمونی و گردش میریم ولی اسمشونو دوست نمیذارم خیلی رسمی هستیم طوری که تومهمونیا فقط نظاره گر هستم همشونم اخلاقمو میدونن سمتم نمیان.تنها باشیم بهتر از اینه که باخیلیا باشیم.درپناهه حق

من هیچکسو نداشتم  من هیچکسو نمیخوام 😐😐😪

چرا.؟؟؟

اصالت... خیلی کلمه سنگینیه .. با اصالت باش.. هیچ ربطی هم به منطقه وتیپو پول و شغل و میزان تحصیلات و ماشین نداره .. فقط به خانواده و تربیت برمیگرده...

بچه هامن اصلا ازخونه نمیرم بیرون هیچ دوستی ندارم نکه نداشته باشم خودم نمیخوام همش توخونم باگوشی واهنگام کلا ازهمه زدع شدم همه همسایه ها بمن میگن دختر زندونی ولی من اهمیتی نمیدم من برعکس همه جاهاییکه تاریکه کوچیع کاملا همه جا بسته باشه نفس راحت میکشم نمیدونم چرا هیچوقت دلم برای کسی تنگ نمیشه کاملا بی تفات شدم اگه دلم بگیره توخلوت خودم باخدای خودم گریه میکنم همه حرفامو به خدا میگم بهترین دوستم خداست وقتی میخوام خدارونمیبینم ولی صداشونیشنوم که بامن حرف میزنه این برام کافیه دیگع هیچی نمیخوام

زندگی زیباست اماعادلانه نیس