2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست دارم ولی همشون مگسانند گرد شیرینی

خودت باش بابا دوست به درد نمیخوره تنهایی آدمو میسازه شنیدی میگن تاپول داری رفیقتم عاشقه بنده کیفتم(خندم گرفت😂)دوست یا واسه پولت میاد یا واسه ناموست ولشششش

دوست دارم ولی همشون مگسانند گرد شیرینی

ببخشیدا په دیونه ای همچین کسایی رو دور خودت جمع کردی؟؟

اصالت... خیلی کلمه سنگینیه .. با اصالت باش.. هیچ ربطی هم به منطقه وتیپو پول و شغل و میزان تحصیلات و ماشین نداره .. فقط به خانواده و تربیت برمیگرده...
حیف😞

داداشم که هستی☺☺

...negar❤yalda...دوتا دیوونه🙈❤... تنهادلیل زندگیمی بهترینم..yalda..❤🙈...بی تو حتی ی ثانیه ام ممکن نیست...همیشه در ❤ من هستی...❤negar❤ نفس من دیگه به نفسای تو بنده😘به زندگیم با بودنت معنا بده🙈
خوت باش بابا دوست به درد نمیخوره تنهایی آدمو میسازه شنیدی میگن تاپول داری رفیقتم عاشقه بنده کیفتم(خن ...

این حرف رو نزن من دوست هایی دارم که با دنیا عوض شون نمی کنم الان وعضش خوبه ولی زمانی که هیچی نداشتم بازم پیشم بودن حداقل بهم دلگرمی میدادن دوست های پسر هم دارم ولی دوستی معمولی اونا هم با حالن ولی زیاد صمیمی نیستیم 

اصالت... خیلی کلمه سنگینیه .. با اصالت باش.. هیچ ربطی هم به منطقه وتیپو پول و شغل و میزان تحصیلات و ماشین نداره .. فقط به خانواده و تربیت برمیگرده...