2777
2789
وضعیتت بهتر از منه

اصلادوست نداری؟؟😳😳😳

...negar❤yalda...دوتا دیوونه🙈❤... تنهادلیل زندگیمی بهترینم..yalda..❤🙈...بی تو حتی ی ثانیه ام ممکن نیست...همیشه در ❤ من هستی...❤negar❤ نفس من دیگه به نفسای تو بنده😘به زندگیم با بودنت معنا بده🙈

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه نفر بهم پیشنهاده دوستی داد من فک کردم زنه گفتم جاااانم عشقم گفت جووووون گفتم هاااا؟؟؟گفت میای خ.. ...

اخه من قربون انگشت هات برم که این طوری کنفش کردی

اصالت... خیلی کلمه سنگینیه .. با اصالت باش.. هیچ ربطی هم به منطقه وتیپو پول و شغل و میزان تحصیلات و ماشین نداره .. فقط به خانواده و تربیت برمیگرده...
نه

اخی چرا این همه کار بر  آقا برو یکیشان دوست شو

اصالت... خیلی کلمه سنگینیه .. با اصالت باش.. هیچ ربطی هم به منطقه وتیپو پول و شغل و میزان تحصیلات و ماشین نداره .. فقط به خانواده و تربیت برمیگرده...
نه

مگه میشه حیف که پسری وگرنه باهات دوست می شدم

...negar❤yalda...دوتا دیوونه🙈❤... تنهادلیل زندگیمی بهترینم..yalda..❤🙈...بی تو حتی ی ثانیه ام ممکن نیست...همیشه در ❤ من هستی...❤negar❤ نفس من دیگه به نفسای تو بنده😘به زندگیم با بودنت معنا بده🙈
نه

وای داداش خیلی گناه داری من بدون دوستام چه تو فضای مجازی چه تو دنیا واقعی میمیرم بعد تو که کلا دوست نداری چی میکشی ؟ خدا صبرت بده با کی درد دل میکنی وای مگه میشه بی دوست زندگی کرد

رفیقای منم مگس بودن دور شیرینی همشونو فراری دادم

دوستِ اینطوری بدرد نمیخوره حیف پسری و گریه چند نفرو بهت معرفی میکردم واسه دوستی ته رفاقت و مرام