2777
2789

ای خدا.....حس میکنم همسرم دیروز یه غلطی کرده....اومد خونه هیجان زده بود ...یه بار عصبانی یه بار خوشحال هی تو فکر یه جوری بود یه بارم گفت امروز روزم باطل شد ...چون تایم کاریش زیاد بود زود خوابید فردا هم زود باید بره ....نفهمیدم چی میگفت ...چون روزه بودم و کلی خونه رو تمیز کرده بودم وتا ساعت 11.30 شب منتظرش بودم شامو باهم بخوریم فشارم یکم پایین بود و حواسم نبود الان داره حرفاش یکی یکی یادم میاد ..😯

خوش به حالت

خوب توهم دوست پیداکن کاری که نداره🙄🙄

...negar❤yalda...دوتا دیوونه🙈❤... تنهادلیل زندگیمی بهترینم..yalda..❤🙈...بی تو حتی ی ثانیه ام ممکن نیست...همیشه در ❤ من هستی...❤negar❤ نفس من دیگه به نفسای تو بنده😘به زندگیم با بودنت معنا بده🙈

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوش به حالت

بغیر از سایت هم دوست نداری؟؟؟؟؟؟

اصالت... خیلی کلمه سنگینیه .. با اصالت باش.. هیچ ربطی هم به منطقه وتیپو پول و شغل و میزان تحصیلات و ماشین نداره .. فقط به خانواده و تربیت برمیگرده...

یه نفر بهم پیشنهاده دوستی داد من فک کردم زنه گفتم جاااانم عشقم گفت جووووون گفتم هاااا؟؟؟گفت میای خ....خالی(ببخشید)گفتم شرط داره گفت هرچی بگی قبوله گفتم توام خواهرتو واسه داداشه من بیار😏

کیف کردین؟؟؟

با همه دوستم

بله با همه دوستی بخاطر همین همه بد شون میاد ازت 

اصالت... خیلی کلمه سنگینیه .. با اصالت باش.. هیچ ربطی هم به منطقه وتیپو پول و شغل و میزان تحصیلات و ماشین نداره .. فقط به خانواده و تربیت برمیگرده...
یه نفر بهم پیشنهاده دوستی داد من فک کردم زنه گفتم جاااانم عشقم گفت جووووون گفتم هاااا؟؟؟گفت میای خ.. ...

👌👌

...negar❤yalda...دوتا دیوونه🙈❤... تنهادلیل زندگیمی بهترینم..yalda..❤🙈...بی تو حتی ی ثانیه ام ممکن نیست...همیشه در ❤ من هستی...❤negar❤ نفس من دیگه به نفسای تو بنده😘به زندگیم با بودنت معنا بده🙈