الیسیا مدیر استارتر عضویت: 1396/12/12 تعداد پست: 12158 عنوان توت فرنگی 156 بازدید | 15 پست بچه ها شما توت فرنگی رو تو این روزا چطور ضد عفچنی میکنید؟پیج یه دکتری نوشته بود توت فرنگی کلا ضر عفونی نمیشه حالا شوهرم رفنه خربده هرچی گفتم نخر محل نذاشت.چکارش کنم به نظرتون؟ 1399/02/11 | 03:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شیداهستم عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 18135 محلول ضدعفونی کنندهچرا توت فرنگی ضد عفونی نمیشه!!! خار داره!چ منطقی پشتشه واقعا میشه برای رسیدن به خواسته ام تو این هفته یه صلوات بفرستید😢
الیسیا مدیر استارتر عضویت: 1396/12/12 تعداد پست: 12158 محلول ضدعفونی کننده چرا توت فرنگی ضد عفونی نمیشه!!! خار داره! چ منطقی پشتشه واقعا میگفتموادضدعفونیکننده قوی جذبش میشه ضعیف هم روش تاثیر نداره
zooyaa عضویت: 1397/02/23 تعداد پست: 32259 بیخیال ما زیاد خوردیم زنده ایمبزار تو اب یک ربعبعد دونه دونه بشور مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅ ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا
الیسیا مدیر استارتر عضویت: 1396/12/12 تعداد پست: 12158 بیخیال ما زیاد خوردیم زنده ایم بزار تو اب یک ربع بعد دونه دونه بشور منم یه بار گرفتیم اول گذاشتم تو ریکا و جوش شیرین بعدم دونه دونه با ریکا شستم اما اینجوری نوشت دکتره دیگه میترسم استفاده کنم
zooyaa عضویت: 1397/02/23 تعداد پست: 32259 منم یه بار گرفتیم اول گذاشتم تو ریکا و جوش شیرین بعدم دونه دونه با ریکا شستم اما اینجوری نوشت دکتره ... احمال زیاد کرونا ایران رو از بین نبره..چیزای دیگه از بین میبرهمواد شوینده باعث سرطان میشهنکنین این کارو با خودتونعععععچقدر بی اطلاع هستین😒 مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅ ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا
jooooodiiiiiabott عضویت: 1397/08/20 تعداد پست: 10314 من با ریکا میشورم اینهمه خوردیم چیزیمون نشده ولی بدیش اینه زود خراب میشه چون زیاد میشورم ❤️ قسمت بشه كنارش درگير آرامش بشيد ❤️
الیسیا مدیر استارتر عضویت: 1396/12/12 تعداد پست: 12158 احمال زیاد کرونا ایران رو از بین نبره..چیزای دیگه از بین میبره مواد شوینده باعث سرطان میشه نکنین ا ... خبچکارش کنم توت فرنگی رو؟خیلی به شوهرم گفتم نخره گوشنکرد
zooyaa عضویت: 1397/02/23 تعداد پست: 32259 خبچکارش کنم توت فرنگی رو؟خیلی به شوهرم گفتم نخره گوشنکرد عزیزم با اب بشور همین۵دقیقه بزار تو اب بعد دونه دونه بشور مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅ ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا
الیسیا مدیر استارتر عضویت: 1396/12/12 تعداد پست: 12158 عزیزم با اب بشور همین ۵دقیقه بزار تو اب بعد دونه دونه بشور خب تگر ویروس روشباشه ک با اب خالی نمیره
zooyaa عضویت: 1397/02/23 تعداد پست: 32259 خب تگر ویروس روشباشه ک با اب خالی نمیره ویروس رو توت نیستو بدن ادم هاست😆نمیدونم والا من با اب میشورمان شاالله که مشکل نداره مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅ ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا