2777
2789
عنوان

توت فرنگی

156 بازدید | 15 پست

بچه ها شما توت فرنگی رو تو این روزا چطور ضد عفچنی میکنید؟پیج یه دکتری نوشته بود توت فرنگی کلا ضر عفونی نمیشه حالا شوهرم رفنه خربده هرچی گفتم نخر محل نذاشت.چکارش کنم به نظرتون؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیخیال ما زیاد خوردیم زنده ایم

بزار تو اب یک ربع

بعد دونه دونه بشور

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

بیخیال ما زیاد خوردیم زنده ایم بزار تو اب یک ربع بعد دونه دونه بشور

منم یه بار گرفتیم اول گذاشتم تو ریکا و جوش شیرین بعدم دونه دونه با ریکا شستم اما اینجوری نوشت دکتره دیگه میترسم استفاده کنم

منم یه بار گرفتیم اول گذاشتم تو ریکا و جوش شیرین بعدم دونه دونه با ریکا شستم اما اینجوری نوشت دکتره ...

احمال زیاد کرونا ایران رو از بین نبره..چیزای دیگه از بین میبره

مواد شوینده باعث سرطان میشه

نکنین این کارو با خودتون

ععععع

چقدر بی اطلاع هستین😒

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

احمال زیاد کرونا ایران رو از بین نبره..چیزای دیگه از بین میبره مواد شوینده باعث سرطان میشه نکنین ا ...

خب‌چکارش کنم توت فرنگی رو؟خیلی به شوهرم گفتم نخره گوش‌نکرد

خب‌چکارش کنم توت فرنگی رو؟خیلی به شوهرم گفتم نخره گوش‌نکرد

عزیزم با اب بشور همین

۵دقیقه بزار تو اب بعد دونه دونه بشور

خب تگر ویروس روش‌باشه ک با اب خالی نمیره

ویروس رو توت نیس

تو بدن ادم هاست😆

نمیدونم والا من با اب میشورم

ان شاالله که مشکل نداره