2777
2789
عنوان

پیش دبستانی و تغذیه دختر 5ساله

291 بازدید | 14 پست

سلام خانما دخترم امسال باید بره پیش دبستانی با این وضعیت نمیخوام بفرستمش شما چیکار می کنید؟بعد این که دخترم 5سال و یک ماهشه وزنش16/700قدش113میخوام واسه قد و وزنش دکتر ببرم ولی میترسم تو این وضعیت به نظرتون چیکار کنم؟تاحالا از این پودرای پدیاشور یا شیرای غنی شده واسه بچه هاتون استفاده کردید نتیجه داشته

پسر من ۶ سالشه و تقریبا همین حدوده

السلام علیک یا صاحب الزمان. آقاجانم.. آرام جانم.. امام جانم.. به دستان بریده ی یل کربلا فرزندم و تمام مرضا رو شفای عاجل عنایت بفرما❤️. کاش بودی و درمان درد هایمان میشدی❤️. وای از نبودنت 😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر به پسر من شربت آرژیتال داد واسه قدش خیلی عالیه از وقتی دادم ماهی یک سانت افزایش قد داشت

پسر منم ۵ سال و ۴ ماهشه ۱۱۴ هست و ۱۸ کیلوئه 

هر کاری میکنم ولی وزن نمیگیره 

❤️🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷❤️
روزانه ۳ سی سی میدم ال آرژنین مایع هست گوگل سرچ کن شربت آرژیتال میاد

سلام عزیزم من آرژیتال یه دوره به پسرم دادم دوباره چند وقت دیگه باید بدم نزدیک ۶ سالشه رشد نداره خیلی ریز مونده لطفا اگه راهکار دارید راهنمایی کنید

سلام عزیزم من آرژیتال یه دوره به پسرم دادم دوباره چند وقت دیگه باید بدم نزدیک ۶ سالشه رشد نداره خیلی ...

سلام 

مشکلی نداره دوباره بده شربت بی ضرری هستش

من الآن دارم آرژیتال همراه با شربت کلسیم (osteocare) میدم به پسرم 

از مهر ماه که بردم دکتر تجویز کرد برای پسرم قطع نکردم

❤️🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷❤️
سلام  مشکلی نداره دوباره بده شربت بی ضرری هستش من الآن دارم آرژیتال همراه با شربت کلسیم (oste ...

عزیزم این کلسیم برای چی خوبه پسر من ۱۳ کیلو نگاش میکنم گریم میگیره از بس ضعیفه

عزیزم این کلسیم برای چی خوبه پسر من ۱۳ کیلو نگاش میکنم گریم میگیره از بس ضعیفه

کلیسم برای رشد استخوان هست و آرژیتال ترشح هورمون رشد(سوماتروپین) رو زیاد میکنه 

❤️🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷❤️