2777
2789
عنوان

زندگی رویایی

99 بازدید | 21 پست

زندگی رویایی تون و تعریف کنین

اول خودم میگم:

خونه بزرگ و شیک،یه ماشین مدل بالا و یه ماشین مدل پایین برای خودم

چون میترسم با مدل بالا رانندگی کنم خیلی تیزه

بهترین لباس ها و مانتوها رو داشته باشم و بهترین

تیپ ها رو بزنم

چند تا زبان بلد باشم و سفرهای خارجی برم

دو نفر عاشقم بشن و رقیب عشقی بشن با 

هم

و برای من کلی تلاش کنن ولی در آخر یکی

شون کوتاه بیاد و بره 

هرروز که از خواب بیدار میشم کلی اتفاقای

جالب بیفته و هیچی یکنواخت نباشه

چند تا دوست پایه و باحال و مهربون  پیدا کنم و باهاشون

برم کافه گردی و سینما و رستوران و....

چند تا ویلا داشته باشیم

فعلا همینا

فقط اون ی تیکه رقیب عشقیا😂😂😂😂😂😂

من یک کنکوری هستم ک قراره انشالله امسال پزشکی قبول بشم. من مطمئنم ک موفق میشم و ب خودم و توانایی هام ایمان دارم. پس با توکل ب خدا و با تکیه بر پشتکار خودم برای اهدافم تلاش میکنم. یا علی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینایی ک گفتی ب جز اون تیکه رقیب عشقیا اهداف منه ینی چیزایی ک میدونم توی اینده نزدیک داشته هامن و دیگه ارزو و هدف نیستن 

البته به علاوه بورس تحصیلی و شایدم ی بیمارستان خصوصی

من یک کنکوری هستم ک قراره انشالله امسال پزشکی قبول بشم. من مطمئنم ک موفق میشم و ب خودم و توانایی هام ایمان دارم. پس با توکل ب خدا و با تکیه بر پشتکار خودم برای اهدافم تلاش میکنم. یا علی

همین زندگی بی دغدغه و بدون حاشیه رو دوس دارم .

گروه نارنجی تاریخ شروع 1۴0۱,02,10 وزن 76,900                                 هدف 60                        ‌                          75,150🧡
اینایی ک گفتی ب جز اون تیکه رقیب عشقیا اهداف منه ینی چیزایی ک میدونم توی اینده نزدیک داشته هامن و دی ...

معلومه که یه خانم دکتر به اینا میرسه

آرزوی موفقیت برات دارم.سال اولته؟

دوست نداری کسی عاشقت بشه؟

معلومه که یه خانم دکتر به اینا میرسه آرزوی موفقیت برات دارم.سال اولته؟ دوست نداری کسی عاشقت بشه؟

عزیز دلی 

همچنین مهربون

نه سال سوممه سال اول لب مرز اومد رتبه ام سال دوم از استرس حالم بد شد ب طرز وحشتناکی 

امسال خدا بخواد دیگه استرسمم درمان کردیم فکر کنم قبول شم 

چرا اتفاقا دوست دارم با عشق ازدواج کنم ولی ی عشق اروم و بی دغدغه دوست دارم اروم اروم عاشق هم بشیم🤗🤗🤗

ایییی از گفتنشم دلم قنج رفت 

عزیز دلی  همچنین مهربون نه سال سوممه سال اول لب مرز اومد رتبه ام سال دوم از استرس حالم بد شد ...

😍

۲۱سالته؟

سال اول رتبت چند شد؟

عجب اراده قوی ای داری 

بهت تبریک میگم

😍 ۲۱سالته؟ سال اول رتبت چند شد؟ عجب اراده قوی ای داری  بهت تبریک میگم

ممنونمممم

نه هنوز بیست نشدم ی سال جهش خوندم ابان میشه ۲۰ سالم

سال اول ۳ هزار شدم 

میدونی دنیا برای من خلاصه شده تو پزشکی

ممنونمممم نه هنوز بیست نشدم ی سال جهش خوندم ابان میشه ۲۰ سالم سال اول ۳ هزار شدم  میدونی دنی ...

۳۰۰۰عالیه

امیدوارم امسال به هدفت برسی

وقتی قبول شدی تو خصوصی 

بهم بگو

منتظرم

اهل کجایی؟

۳۰۰۰عالیه امیدوارم امسال به هدفت برسی وقتی قبول شدی تو خصوصی  بهم بگو منتظرم اهل کجایی؟

ی شهرستان کوچیک 

نگم شناسایی میشم😂😂😂

چشم حتما درخواست دوستی میدم 

ولی میخوام کاربریمو بترکونم بعد کنکور میام دوباره اونوموقع میام خبرت میکنم عزیزم

برام دعا کن این روزا خیلی محتاج دعام

ی شهرستان کوچیک  نگم شناسایی میشم😂😂😂 چشم حتما درخواست دوستی میدم  ولی میخوام کاربریم ...

کاربری و چطوری میتونن بترکونن؟

دلمون تنگ میشه

درست خوبه؟سهمیه داری؟

پزشکی و به خاطر علاقت میخوای بخونی یا پرستیژش؟

چرا برات همه چیزه؟

کاربری و چطوری میتونن بترکونن؟ دلمون تنگ میشه درست خوبه؟سهمیه داری؟ پزشکی و به خاطر علاقت میخوای ...

تاپیک میزنن نی نی یارو تگ میکنن میگن بترکونمون 

من سهمیه ندارم منطقه ۳ ام دوستم سهمیه داشت درس منم خیلی بهتر بود از اون اون رفت همون سال اول من موندم

من الان دیگه پزشکی همه چیزمه 

و چیزی جز اون روحمو ارضا نمیکنه 

علاقه شدیدی دارم و از بچگی تو گوشم خوندن خانم دکتر نمیتونم خودمو جور دیگه تصور کنم

پولش پرستیژش علاقه ب جراحی و ... همه اینا برام مهمه 

کلا از بچگی درس خون بودم تو محیطی بزرگ شدم ک درس اولویت اوله