2777
2789
عنوان

زندگی رویایی

| مشاهده متن کامل بحث + 99 بازدید | 21 پست
تاپیک میزنن نی نی یارو تگ میکنن میگن بترکونمون  من سهمیه ندارم منطقه ۳ ام دوستم سهمیه داشت درس ...

کاربریم بترکه حرفایی که توی تاپیک های مختلف زدمم از بین میره؟

چند تافرزندین؟

فرزند چندمی؟

کاربریم بترکه حرفایی که توی تاپیک های مختلف زدمم از بین میره؟ چند تافرزندین؟ فرزند چندمی؟

ن اونا میمونه

ما چهار تاییم اخریم من چطور؟

من یک کنکوری هستم ک قراره انشالله امسال پزشکی قبول بشم. من مطمئنم ک موفق میشم و ب خودم و توانایی هام ایمان دارم. پس با توکل ب خدا و با تکیه بر پشتکار خودم برای اهدافم تلاش میکنم. یا علی

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

همینطوری بقیه هم پزشکی خوندن؟ درس دوستت که سهمیه داشت خوب بود؟ پزشکی قبول شد؟

ن بقیه رشتشون فرق داشت 

یکی معلم یکی مهندس یکیم داره وکیل میشه اگه خدا بخواد 

اون درسش متوسط بود در حد معدل ۱۹ ۱۸

من یک کنکوری هستم ک قراره انشالله امسال پزشکی قبول بشم. من مطمئنم ک موفق میشم و ب خودم و توانایی هام ایمان دارم. پس با توکل ب خدا و با تکیه بر پشتکار خودم برای اهدافم تلاش میکنم. یا علی
ن بقیه رشتشون فرق داشت  یکی معلم یکی مهندس یکیم داره وکیل میشه اگه خدا بخواد  اون درسش م ...

پزشکی روزانه سال اول اورد

آفرین همتون باسوادین

ممنونممممم

من دیگه برم تاپیک ترکیدنمو بزنم