2777
2789

من سالهاس که میخوام هر روز صبح زود بلند شم ، کمی ورزش، صبحونه خوب با شوهر و پسرم داشته باشم ، کنارکارای روزمره مطالعه ، باشگاه و هنر رو دنبال کنم، سریال آبکی نبینم و پشت کسی حرف نزنم و برم دانشگاه از رشته های علوم پزشکی بخونم 

اما نمیدونم چرا ارادشو ندارم یا نمیشه یا دچار وسواس شدم !!!

شما چجوری این همه کارو باهم میکنید؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو کانال استاد شجاعی عضو شو و موضوع:تنبلی و بی حوصلگی رو گوش بده. 

کمکت میکنه ان شاءالله 

آدرس کانالشون تو امضاء هست 

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
دچاروسواس چی شدی؟

وسواس عدم رضایت از خودم و سبک زندگیم   حتی با اینکه خیلی هم بد نبودم انگا تمایل دارم از نو متولد شم   و همه چیو از اول با تجربه الانم شروع کنم  

خیلی رویایی و نشدنیه  سنگ بزرگ نشانه نزدنه عزیزم شما همون صبح زود و رشته مورد علاقه رو کار کن ...

آره والا سنگ که چه عرض کنم سد شده دیگه   اما دیگه واقعا میخوام قدم به قدم اجراش کنم