2777
2789
عنوان

فک کنین شوهرتون میگه طلا بخرم برات

205 بازدید | 26 پست

از یه طرفم شما نیاز به پس انداز دارین تا تو زندگی پیشرفت کنین.و میتونین همون پولو بزارین تو بورس سود کنین.ولی از یه طرفم‌نمیخواین بگین طلا نمیخوام تا شوهرتون یاد بگیره دیگه برا سالگرد ازدواجتون چیزی نخره یا حداقل پیشنهاد خرید طلا نده دیگه(چون میدونین مردا اینجورین)چیکار میکنین

جون عزیز تریت کستون و با اجازه استارتر برین برام گزارش بزنین تاپیک( قلبم داره میاد تو دهنم رو ) و( من و این سرنوشت...)

مربوط به نامزدم بود رفت همه رو خوند و اسکرین گرفت😭😭😭😭😭😭😭😭بزنین تا به همه نشون نداد😢😢

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طلارو بخر اون خودش پس اندازه

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد

طلا. و سکه رو قبول دارم  خود بورس فعلا افتاده تو بورس انگار  بعد کجا گندش در بیاد

مامانم همیشه میگه تا وقتی یکیو پیدا نکردی که برات مثل بچه‌ت باشه نرو توی رابطه، ازدواج!یه بار که پرسیدم یعنی چی، گفت یعنی مثل بچه ای که از گوشت و پوست و استخون خودته باشه برات، نه خوبشو، نه بدشو، نه خوشگلشو، نه زشتشو، نه داراشو، نه فقیرشو حاضر نباشی با کس دیگه‌ای عوض کنی، هر عیب و ایرادیم که داشته باشه دلت نخواد یکی بهترشو بیاری به جاش، چون برات بهترینه در هر حالتی.‌‌..وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی می‌تونی توی سختیا، نداریا، مریضیا، گرفتاریا مثل یه مادر بمونی به پای آسمون ابری و آفتابی زندگیِ طرفت، گاهی عینک آفتابی بزنی، گاهیم چتر بگیری دستت!:))
جون عزیز تریت کستون و با اجازه استارتر برین برام گزارش بزنین تاپیک( قلبم داره میاد تو دهنم رو ) و( م ...

قلبم داره میاد تو دهنمو پیدا نمیکنم ؟

سفارش انواع تابلوی برجسته ی ربان دوزی شده پذیرفته خواهد شد برای دیدن کارها ب پیج خوشگل من سر بزنید برای دوستان نی نی سایت ی  شرایط ویژه خواهم داشت آدرس پیج م در اینستا،gallery_honari_melorin هست 😌😌😌😌
جون عزیز تریت کستون و با اجازه استارتر برین برام گزارش بزنین تاپیک( قلبم داره میاد تو دهنم رو ) و( م ...

دیگه اسکرینو گرفت  دیر شده خیلی دیره 

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭

من زدم برات ولی چرا استرس داری؟؟ تاپیک اولت مخصوصا اون باید خجالت بکشه و استرس داشته باشه ن تو

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

عزیزم طلا مطمئن تر از بورسه! سکه بهترین انتخابه

بله من مشکلات زیادی تو زندگیم داشتم و سختی های زیادی کشیدم ولی با تلاش به خیلیاشون فائق شدم. احساسات عمیق انسانی مثل خشم، غم و حتی اضطراب رو مثل همه شما تجربه میکنم. و قرار نیست با روانشناس شدنم، انسانیت رو از من بگیرن! بله، اینجا برای مشکلات ساده تاپیک میزنم، مسائلی که خودمم میتونم حلشون کنم ولی باز هم اینجا محیط جالبی هست که میشه افکار و نظرات مردم دیگه رو خوند و ازشون یاد گرفت و جامعه اطرافت رو شناخت. هیچ تاپیکی هم حذف نمیکنم، چون از هیچ قضاوت و تفکر کلیشه ای نمیترسم...