2777
2789
عنوان

بازی بازی😉

322 بازدید | 80 پست

بیایین جرئت حقیقت بازی کنیم😉

همه تون از هم دیگه بپرسین😊

من که تنهایی نمیتونم کلی سوال بپرسم😄

از منم سوال بپرسین☺

حقیقت که سواله😅

جرئت هم مثلا میگیم برو توی ی تاپیک ی چیزی بگو بریزن سرت😂منم تگ کنین که ببینم😄

@sarire

@دخترجذاب۷۵ 75‍ 

@shoooookranehhhhh a

@ژیناگلمن  

@‍zahra1234gh

با این اسماتون😬😬😬

دوستاتونم تگ کنین😂😂😂

از حالا تا همیشه من دلم سمت توئه                                واسه مهربونیات دلم طرفدار توئه                                       به خودت قسم که عشقی                                   

بچا اسم این فیلم چیه؟

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچا اسم این فیلم چیه؟

ممنوعه

عزیزان ماجرای اسم بزغاله این بود که اسم خودمو هرجور تایپ میکردم سایت قبول نمیکرد نهایتا اعصابم خورد شد نوشتم بزغاله زارت تایید کرد                      اسیرمون کردین به قران😂😂😂

. اگر یک روز صبح، بیدار بشی و ببینی که جنسیتت عوض شده اولین کاری که می‌کنی چیه؟

۳. تا به حال در استخر دستشویی کردی؟

۴. این جمله درسته یا غلط؟ تو از آقا یا خانم X خوشت میاد.

۵. بدترین عادت تو چیه؟

۶. آیا تو دست توی دماغت می‌کنی؟

۷. آیا با خودت جلوی آینه صحبت می‌کنی؟

۸. توی این اتاق از کی کمتر از همه خوشت میاد و چرا؟

۹. مرد یا زن رویا‌های تو چه شکلیه؟

۱۰. جذابترین آدم توی این اتاق از نظر تو کیه؟

۱۱. چه چیزی در مورد تو هست که تا به حال به کسی نگفتی؟

۱۲. آخرین باری که رختخوابت رو خیس کردی کی بود؟

۱۳. اگر قرار باشه تا یک هفته دیگه دنیا به پایان برسه، چکار می‌کنی؟

۱۴. بزرگ ترین ترست چیه؟

۱۵. آیا توی حمام دستشویی می‌کنی؟

۱۶. اگر بفهمی کسی که دوستش داری، از دوست صمیمی تو خوشش میاد چکار می‌ کنی؟

۱۷. اگر دوست صمیمیت از پسری که دوستش داری خوشش بیاد چکار می‌ کنی؟

۱۸. تو جذابتری یا بهترین دوستت؟

۱۹. تا به حال راز دوستات رو به بقیه گفتی؟

۲۰. اگر مجبور باشی با یکی از دوستات قطع رابطه کنی، اون کیه؟

همین اول امضام میگم اگه ازپستم خوشت نیومده و...حالابه هردلیلی ازجمله یانظرم ناراضی بودی به خوبی بهم بگو من بدنیستم به خوبی که بگی به خوبی هم پاسخ میگیری پس به دلایلی که بعضی کاربرااینجاروازان خودشون میدونن وهرچی دوست داشتن وبه ذهنشون ردشد وپیاده میکنن گفتم بگم بهتون ازاین به بعد توهین کنی توهین بهت میشه تویه جمله قشنگ بگویاپستموپاک کنم نشدولازم بود عذرخواهی کنم.باتشکر😊 خدایاتوخودت میدونی چی میخام پس؛  خدایابه امیدخودت... برام دعاکن به وسعت دلت ممنون عزیزم🌺🌺هرکس خودداندوخدای دلش که چه دردیست کجای دلش😢😢خانمادرسته اینجامجازیه همدیگرونمیبینیم نمیشناسیم اماکلمات انرژی دارند  هیچ وقت حسرت زندگی آدمایی رو که از درونشون خبر نداری نخور!!!!حسادت نوعی اعتراف به حقیر بودن خویش است.. هر قلبی دردی دارد٬ فقط نحوه ابراز آن فرق دارد... بعضی ها آن رادرچشمانشان پنهان میکنند ٬ بعضی ها در لبخندشان!!!!!!خنده رامعنی به سر مستی مکنآنکه میخندد غمش بی انتهاست..نه سفیدی بیانگر زیبایی ست....... ونه سیاهی نشانه زشتی........ کفن سفید ٬ اما ترساننده است: وکعبه سیاه ٫ اما محبوب ودوست داشتنی است.....انسان به اخلاقش هست نه به مظهرش.....قبل از اینکه سرت را بالا ببری ونداشته هایت را به پیش خدا گلایه کنی..... نظری به پایین بیندازو داشته هایت راشاکر باش❤️❤️..
جرات 

برو تو ی تاپیک به استارتر بگو اینقدر دروغ نگو😂😂

منم تگ کن😉

از حالا تا همیشه من دلم سمت توئه                                واسه مهربونیات دلم طرفدار توئه                                       به خودت قسم که عشقی                                   
برو تو ی تاپیک به استارتر بگو اینقدر دروغ نگو😂😂 منم تگ کن😉

باجه😂

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

۱. بدترین قرارت با یه پسر چطوری بوده؟

۲. تا به حال از دوست‌پسر یا دوست‌دختر دوستت خوشت اومده؟

۳. تا به حال شده پسری که دوستش داری بفهمه، و بهت جواب منفی بده؟

۴. برای اینکه جذاب به نظر برسی چه کار می‌کنی؟

۵. در حال حاضر از کی خوشت میاد؟

۶. اگر می‌ تونستی یک چیز در بدنت رو تغییر بدی اون چی بود؟

۷. به کی حسودی می‌ کنی؟

۸. پنج پسر اولی که به نظرت جذابن رو نام ببر؟

۹. جذاب ترین چیز در مورد مرد‌ها چیه؟

۱۰. آیا با کسی که از تو کوتاهتر باشه ازدواج می‌کنی؟

۱۱. از کی بیشتر از همه بدت میاد؟

۱۲. تا به حال به برادر دوستات احساسی داشتی؟

۱۳. از کدوم بازیگر خوشت میاد؟

۱۴. از بین پسرای این جمع، کی از همه جذابتره؟

۱۵. اگر می‌شد پسر بشی، چکار می‌کردی؟

۱۶. کسی تا به حال تورو لخت دیده؟

۱۷. آیا شب‌ها با لباس زیر می‌خوابی؟

۱۸. کی توی این جمع از همه خنده‌دارتره؟

۱۹. از نظر جذابیت به من از یک تا ۱۰ چه نمره‌ ای میدی؟

۲۰. اگر بتونی به یک سفر رمانتیک بری، چه کسی رو توی این جمع به عنوان همسفر انتخاب می‌ کنی؟

همین اول امضام میگم اگه ازپستم خوشت نیومده و...حالابه هردلیلی ازجمله یانظرم ناراضی بودی به خوبی بهم بگو من بدنیستم به خوبی که بگی به خوبی هم پاسخ میگیری پس به دلایلی که بعضی کاربرااینجاروازان خودشون میدونن وهرچی دوست داشتن وبه ذهنشون ردشد وپیاده میکنن گفتم بگم بهتون ازاین به بعد توهین کنی توهین بهت میشه تویه جمله قشنگ بگویاپستموپاک کنم نشدولازم بود عذرخواهی کنم.باتشکر😊 خدایاتوخودت میدونی چی میخام پس؛  خدایابه امیدخودت... برام دعاکن به وسعت دلت ممنون عزیزم🌺🌺هرکس خودداندوخدای دلش که چه دردیست کجای دلش😢😢خانمادرسته اینجامجازیه همدیگرونمیبینیم نمیشناسیم اماکلمات انرژی دارند  هیچ وقت حسرت زندگی آدمایی رو که از درونشون خبر نداری نخور!!!!حسادت نوعی اعتراف به حقیر بودن خویش است.. هر قلبی دردی دارد٬ فقط نحوه ابراز آن فرق دارد... بعضی ها آن رادرچشمانشان پنهان میکنند ٬ بعضی ها در لبخندشان!!!!!!خنده رامعنی به سر مستی مکنآنکه میخندد غمش بی انتهاست..نه سفیدی بیانگر زیبایی ست....... ونه سیاهی نشانه زشتی........ کفن سفید ٬ اما ترساننده است: وکعبه سیاه ٫ اما محبوب ودوست داشتنی است.....انسان به اخلاقش هست نه به مظهرش.....قبل از اینکه سرت را بالا ببری ونداشته هایت را به پیش خدا گلایه کنی..... نظری به پایین بیندازو داشته هایت راشاکر باش❤️❤️..
بزرگترین ترست چیه

مرگ

قبر

نکیرو منکر😂

عزیزان ماجرای اسم بزغاله این بود که اسم خودمو هرجور تایپ میکردم سایت قبول نمیکرد نهایتا اعصابم خورد شد نوشتم بزغاله زارت تایید کرد                      اسیرمون کردین به قران😂😂😂