2777
2789
عنوان

بازی بازی😉

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 80 پست
حقیقت

چن تا رل داشتی؟!😉

از حالا تا همیشه من دلم سمت توئه                                واسه مهربونیات دلم طرفدار توئه                                       به خودت قسم که عشقی                                   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حقیقت

بدترین عادتت؟!😁

از حالا تا همیشه من دلم سمت توئه                                واسه مهربونیات دلم طرفدار توئه                                       به خودت قسم که عشقی                                   

۱. اگر می‌تونستی نامرئی بشی چکار می‌کرد؟

۲. جذابترین دختران کلاس (جمع یا مدرسه) کدامند؟

۳. دختر ایده‌آلت چه ویژگی‌هایی داره؟

۴. تا به حال عاشق شدی؟

۵. چه رفتاری برای تو بیشتر از همه جذاب است؟

۶. به کی حسودی می‌کنی؟

۷. تا به حال به پارتنرت دروغ گفتی؟ چه دروغی؟

۸. تا به حال خیانت کردی؟

۹. آخرین باری که گریه کردی کی بود؟

۱۰. اگر بخوای با دوست دختر یک نفر دیگه وارد رابطه بشی، اون کیه؟

۱۱. تا به حال عشق در نگاه اول رو تجربه کردی؟

۱۲. اگر بفهمی دوست دخترت از کس دیگری خوشش میاد چکار می‌ کنی؟

۱۳. چه کسی توی این جمع از همه خوشگلتره؟

۱۴. یکی از فانتزی‌هات رو تعریف کن؟

۱۵. یک ویژگی بد از خودت بگو؟

۱۶. ‌اگر دوست‌ دخترت از دوست صمیمیت متنفر باشه، چکار می‌ کنی؟

۱۸. تا به حال مواد مخدر مصرف کردی؟

۱۹. تا به حال کسی پیشنهاد دوستی تو رو رد کرده؟

۲۰. تا به حال از دوستِ دوست‌ دخترت خوشت اومده

همین اول امضام میگم اگه ازپستم خوشت نیومده و...حالابه هردلیلی ازجمله یانظرم ناراضی بودی به خوبی بهم بگو من بدنیستم به خوبی که بگی به خوبی هم پاسخ میگیری پس به دلایلی که بعضی کاربرااینجاروازان خودشون میدونن وهرچی دوست داشتن وبه ذهنشون ردشد وپیاده میکنن گفتم بگم بهتون ازاین به بعد توهین کنی توهین بهت میشه تویه جمله قشنگ بگویاپستموپاک کنم نشدولازم بود عذرخواهی کنم.باتشکر😊 خدایاتوخودت میدونی چی میخام پس؛  خدایابه امیدخودت... برام دعاکن به وسعت دلت ممنون عزیزم🌺🌺هرکس خودداندوخدای دلش که چه دردیست کجای دلش😢😢خانمادرسته اینجامجازیه همدیگرونمیبینیم نمیشناسیم اماکلمات انرژی دارند  هیچ وقت حسرت زندگی آدمایی رو که از درونشون خبر نداری نخور!!!!حسادت نوعی اعتراف به حقیر بودن خویش است.. هر قلبی دردی دارد٬ فقط نحوه ابراز آن فرق دارد... بعضی ها آن رادرچشمانشان پنهان میکنند ٬ بعضی ها در لبخندشان!!!!!!خنده رامعنی به سر مستی مکنآنکه میخندد غمش بی انتهاست..نه سفیدی بیانگر زیبایی ست....... ونه سیاهی نشانه زشتی........ کفن سفید ٬ اما ترساننده است: وکعبه سیاه ٫ اما محبوب ودوست داشتنی است.....انسان به اخلاقش هست نه به مظهرش.....قبل از اینکه سرت را بالا ببری ونداشته هایت را به پیش خدا گلایه کنی..... نظری به پایین بیندازو داشته هایت راشاکر باش❤️❤️..

جوووون 

متاهل و متعهد 💍تو چشمات سواله یه عالم سوال🎁😍نگاهت پر از آرزوهای خاص♥میدونم تو ذهنت چیا میگذره😍🎲میبینی تو اما کی عاشقتره💏میمونم کنارت درست مثل سایت😚از امروز تا هر روز تا اون بینهایت🌠نمیگیره هیچکس جای خاک پاتو😍نمیمیره این عشق قسم میخورم😍تا روزی که قلبم هنوز میزنه❤😍تا وقتی که جونی توی این تنه😍تو روزای خوب 😃تو روزای بد🙁همیشه باهاتم قسم میخورم💏به بارون نم نم🌧☔به دریا به کوه🌊🗻به این آفرینش🌠 به کشتی نوح⛵به ماه و ستاره 🌙🌟به هفت آسمون🌎به عشقم به عشقی تا مرز جنون🤗به لحظه ی دیدار قسم میخورم👫❣دوباره  با  تکرار  قسم  میخورم😇به عهدی که بستیم💒💍به هستم به هستیم قسم میخورم🕋🙏💝

۱. بزرگ ترین ترست چیه؟

۲. تا به حال سیگار کشیدی؟

۳. بیش از همه تحت تاثیر چه کسی هستی؟

۴. اگر در یک جزیره حبس بشی، اسم سه نفری که دوست داری اونجا باشن چیه؟

۵. اگر مجبور به ازدواج با یک نفر در این اتاق باشی، اون کیه؟

۶. اسم ۵ نفری که توی اینستاگرام پست‌ها و استوری‌ هاشون رو Hide کردی بگو.

۷. معیارهاتو از فرد رویاهات بگو.

۸. هیجان‌ انگیزترین چیز برای تو چیه؟

۹. با کدوم دوستت می‌خوای به یک دانشگاه بری؟

۱۰. شغل مورد علاقه‌ ات چیه؟

۱۱. سلبریتی مورد علاقه‌ ات کیه؟

۱۲. در مورد هر فرد این جمع یک ویژگی مثبت و یک ویژگی منفی بگو؟

۱۳. یک واقعیت آزاردهنده در مورد خودت رو بگو؟

۱۴. اگر بتونی یک معلم رو اخراج کنی، اون کیه؟

۱۵. دوست داشتی قدبلندتر باشی؟

همین اول امضام میگم اگه ازپستم خوشت نیومده و...حالابه هردلیلی ازجمله یانظرم ناراضی بودی به خوبی بهم بگو من بدنیستم به خوبی که بگی به خوبی هم پاسخ میگیری پس به دلایلی که بعضی کاربرااینجاروازان خودشون میدونن وهرچی دوست داشتن وبه ذهنشون ردشد وپیاده میکنن گفتم بگم بهتون ازاین به بعد توهین کنی توهین بهت میشه تویه جمله قشنگ بگویاپستموپاک کنم نشدولازم بود عذرخواهی کنم.باتشکر😊 خدایاتوخودت میدونی چی میخام پس؛  خدایابه امیدخودت... برام دعاکن به وسعت دلت ممنون عزیزم🌺🌺هرکس خودداندوخدای دلش که چه دردیست کجای دلش😢😢خانمادرسته اینجامجازیه همدیگرونمیبینیم نمیشناسیم اماکلمات انرژی دارند  هیچ وقت حسرت زندگی آدمایی رو که از درونشون خبر نداری نخور!!!!حسادت نوعی اعتراف به حقیر بودن خویش است.. هر قلبی دردی دارد٬ فقط نحوه ابراز آن فرق دارد... بعضی ها آن رادرچشمانشان پنهان میکنند ٬ بعضی ها در لبخندشان!!!!!!خنده رامعنی به سر مستی مکنآنکه میخندد غمش بی انتهاست..نه سفیدی بیانگر زیبایی ست....... ونه سیاهی نشانه زشتی........ کفن سفید ٬ اما ترساننده است: وکعبه سیاه ٫ اما محبوب ودوست داشتنی است.....انسان به اخلاقش هست نه به مظهرش.....قبل از اینکه سرت را بالا ببری ونداشته هایت را به پیش خدا گلایه کنی..... نظری به پایین بیندازو داشته هایت راشاکر باش❤️❤️..

ازنت دارم کپی میکنم

بیایددوستاتونم تگ کنید

من جرات 😎✌

متاهل و متعهد 💍تو چشمات سواله یه عالم سوال🎁😍نگاهت پر از آرزوهای خاص♥میدونم تو ذهنت چیا میگذره😍🎲میبینی تو اما کی عاشقتره💏میمونم کنارت درست مثل سایت😚از امروز تا هر روز تا اون بینهایت🌠نمیگیره هیچکس جای خاک پاتو😍نمیمیره این عشق قسم میخورم😍تا روزی که قلبم هنوز میزنه❤😍تا وقتی که جونی توی این تنه😍تو روزای خوب 😃تو روزای بد🙁همیشه باهاتم قسم میخورم💏به بارون نم نم🌧☔به دریا به کوه🌊🗻به این آفرینش🌠 به کشتی نوح⛵به ماه و ستاره 🌙🌟به هفت آسمون🌎به عشقم به عشقی تا مرز جنون🤗به لحظه ی دیدار قسم میخورم👫❣دوباره  با  تکرار  قسم  میخورم😇به عهدی که بستیم💒💍به هستم به هستیم قسم میخورم🕋🙏💝

۱. به نظرت مخاطب خاص تو، کیس ازدواج هست؟

۲. تا حالا شده به همسرت دروغ بگی تا از نزدیک شدن بهش اجتناب کنی؟

۳. دوست داری چه چیزی در مورد مخاطب خاصت تغییر کنه؟

۴. چه کسی رو پنهانی دوست داری؟

۵. تا به حال به همسرت / مخاطب خاصت خیانت کردی؟

۶. اصلی‌ترین چیزی که توی جنس مقابل برای تو جذابه چیه؟

۷. معیارهات برای ورود به یک رابطه چی هستن؟

۸. در مورد اولین تجربه‌ی عاشقانه‌ت بگو.

۹. یه قسمت خنده‌دار از اولین تجربه‌ی پرحرارت زندگیت رو تعریف کن.

۱۰. بدترین ویژگی بغل دستیت چیه؟

۱۱. اگه فقط ۲۴ ساعت از زندگیت مونده باشه، دوست داری به کی ابراز محبت کنی و اولین نفری که بهش در مورد مرگت خبر می‌دی کیه؟

۱۲. چه نوع رابطه‌ای دوست داری؛ ماجراجویانه و پرحرارت یا آروم و ساکت؟

۱۳. اسم ۵ تا پسر / دختر که همه بشناسیم رو بگو و از ۱ تا ۱۰ بهشون نمره بده.

۱۴. جذاب‌ترین لباسی که تا حالا توی خلوت پوشیدی رو توصیف کن.

۱۵. با کسی که فقط یکبار دیدیش، دیگه هم قرار نیست ببنیش، اما ازش خوشت میاد چکار می‌کنی؟

۱۶. اولین عشقت کی بوده؟

۱۷. چه سوالی رو دوست نداری توی این بازی جواب بدی؟

۱۸. یکی از فانتزی‌های عاشقانه‌ت رو توصیف کن.

۱۹. بزرگترین ترست توی یک رابطه چیه؟

۲۰. دوست داری عشقت چطوری ازت قدردانی کنه؟

استارتر پروفایلت عکس خودته?

نه😊