2821
2789
عنوان

مرگ پدر

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 30 پست
عمر دست خداست بهش فکر نکن عزیزم یه نفر تو 20سالگی میره یه نفر 100سالگی همه رفتنی هستیم  خدا ...

فدای مهربونیت عزیزم.مرسی که ارومم کردی😍😍😍😍❤❤❤خدا عزیزانتو واست حفظ کنه🙏🙏🙏

مادر منم 69سالشه،از زمانی که داشت 60سالش میشد میگفت من زیاد عمر نمیکنم چون مادربزرگ و دایی هام زیر 60سال فوت شده بودند ،امید به زندگی نداشت،الانم 12،13سال از اون حرفا گذشته،عمر دست خداست هیچکس از فردای خودش خبر نداره

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اگر مشکلی نداره ایشالا زنده میمونه پدربزرگ من 89سالشه خداروشکر سالم وسلامت ماشالا بعدم مرگ به پیری ...

فدات عزیزم.انشاالله خدا عریزانتونو براتون نگه داره❤🙏

عمر دست خداس، بابات مگه علم غیب داره  عاقل باش دختر  انشالله 120 سالگیشو ببینی

منم بهش مبگم از کجا این حرفا رو درمیارین اخه...فقط میخواین عذاپ بدین...میگه به من الهام میشه...میگه خیلیا خبر دار میشن مرگشون کی هست

دروغ میگه مگه نههه؟؟؟😔😔

من ک همش دعا میکنم الهی ک اول من بمیرم بعد پدر مادرم نباشن دق میکنم تنهای تنها میشم با ی شوهر از خود ...

ایشالا زنده و سلامت باشین همتون در کنار هم عزیزم و هیچکس غم از دست دادن عزیزاشو نبینه

من ک همش دعا میکنم الهی ک اول من بمیرم بعد پدر مادرم نباشن دق میکنم تنهای تنها میشم با ی شوهر از خود ...

خدا نکنههه....ایشالا همتون سالم و سلامت و با عمر طولانی در کنار هم زندگی کنین و هیچکس غم از دست دادن عزیزاتشو نبینه

منم بهش مبگم از کجا این حرفا رو درمیارین اخه...فقط میخواین عذاپ بدین...میگه به من الهام میشه...میگه ...

اگه بابات خیلی مؤمنه، احتمال داره راست بگه

مثل شهید سلیمانی و واصلی ک یکی از اونایی بودن ک قبل مرگ بهشون گفته بودن کی شهید میشی

مادر منم 69سالشه،از زمانی که داشت 60سالش میشد میگفت من زیاد عمر نمیکنم چون مادربزرگ و دایی هام زیر 6 ...

وای اره حرف اونم همینه میگه ژنتیکی زیاد عمد نمیکنیم😕

اگه بابات خیلی مؤمنه، احتمال داره راست بگه مثل شهید سلیمانی و واصلی ک یکی از اونایی بودن ک قبل مرگ ...

معمولیه ولی مذهبی و قدیمی اما میدومی از چی میترسم؟؟؟؟ ارینکه تا حالا هیچ حرفش اشتباه نبوده😢😢😢😢حتی یک حرف اشتباه نزده ....

معمولیه ولی مذهبی و قدیمی اما میدومی از چی میترسم؟؟؟؟ ارینکه تا حالا هیچ حرفش اشتباه نبوده😢😢😢😢حت ...

هر روز صدقه بده ب نیت سلامتیش 

صدقه مرگ رو عقب میندازه 

از 2 سال دیگه شروع کن صدقه بده 

عمر دست خداست بابابزرگم ۹۹ سالشه و پدرم چهل سالگی مارو تنها گذاشت

آخ توهم درد منو داری💔💔💔😓😭

اینکه سگ نجسه به معنی این نیست که موجود بدیه.خون ما هم نجسه همونی که تو رگهامونه و اگه یذره کم بشه مریض میشیم.پس انقدر با گفتن اینکه سگ حیوون به این خوبی از آدما خیلی بهتره نخواید اثبات کنید سگ نجس نیست.خدایی که اونو آفرید خودش میدونست موش دزده ولی سگ پاسبان.خودشم میدونست خون مایه حیاته و مثلا اشک نبودنش خیلی هم  مهم نیست. اینکه چیزی نجسه دلیل بد بودنش نیست.خالق ما که ما و سگ و خون و اشک و همه چیزای دیگه رو بوجود آورده گفته برای سلامتی روح و جسم ما خوب نیست اگر دست یا بدنمون با سگ یا خونمون برخورد کرد قبل ازینکه اون قسمت رو بشوریم نماز بخونیم یا غذا بخوریم.همین🙏😘 اینکه اخلاق بعضی آدما بدتر از سگه همه میدونیم.بعضیا به تنهایی یه باغ وحشن😀😒