بچه ها بابام امسال میشه ۷۰ ساله.دارم دیونه میشم همش میگه من دو سال دیگه بیشتر زنده نیستم.وای داره دیونم میکنه.تو رو خدا ارومم کنین.مثال بزنین از اطرافیانتون که سنشون زیاد بوده تا باور کنم داره الکی میگه...دیونه شدم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگر مشکلی نداره ایشالا زنده میمونه پدربزرگ من 89سالشه خداروشکر سالم وسلامت ماشالا
بعدم مرگ به پیری و جوونی نیست که الان جوونا بیشتر در معرض خطر هستن ان شاء الله خدا پدرتو برات نگه داره
🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاهپوستان را انسان میدانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد میکرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمیداند بلکه حیوانات ناطق و انساننما میداند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیستها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانههایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
همسايه ي ما ،٩٧ سال داره و تمام وسايل خونش رو هر سال عوض ميكنه
خيلي اميد به زندگي داره😁
ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800