2777
2789

خودتو بگیر.هرکی زود خاکی شده بیچاره شده نه مناسبتها هدیه میارن نه مهمی.شیک باش وخودتو دست بالا بگیر سرزبون داشته باش ورعین حال مودب

توزندگی یه چیزایی روآسونمیشهفهمید،ولیسخت میشهفهموند....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زیاد صمیمی نشو حد خودتو بدون اصلا نه به شوهر نه به خانواده اش رو نده سنگین باش یه جور بار بیارش که دوس داری برخوردهای اول تشکیل دهنده هنه چیز تا اخر روابط

دومین کاربریمه چرا ترکیدم نمیدونم 😟😞😶خداجون مشکل همه رو حل کن ❤توتنهایی تموم زندگیمی 😗کنارت آرزویی کم ندارم 😉عشق دارم چه عشقی نیومده روی دستش ❤💍👠👡💄💗💖💜💛M😍A

زبر و زرنگ باش.اسم در بیار.نگن عروس فلانی از اولش مالی نبود

میشه برای شفا طفل معصومی که مادرش جز خدا،امیدی نداره؛یه حمد شفا بخونین و این کوچولو رو دعا کنین.شاید با نفس های گرمتون خدا به این کوچولو رحم کرد

خووتو دست پایین نگیر فداکاری الکی نکن توقع داشته باش ولی معقول توقع عروسی خرید طلا داشته باش ولی معقول نه اینکه بخوای ادای زن خوبا رو دراری زندگیتو با قناعت شروع کنی که فقط خودت چوبشو میخوری وقتی میخواد برات خرج کنه بزار انجام بده یا جوری رفتار کن که بفهمه باید برات خرج کنه تحت هیچ شرایطی دوران نامزدی و عقد و بعد عروسی خونه مادر شوهرت نخواب باهاشون خیلی صمیمی نشو ب ار احت اما حفط بشه 

تو نامزدی اصلا اصلا یه شب ام خونشون نخواب بزار فقط شوهرت بیاد یه جور برخورد کن بفهمه هر مناسب کادو بگیره خرید طلا رو اصلا فراموش نکن

دومین کاربریمه چرا ترکیدم نمیدونم 😟😞😶خداجون مشکل همه رو حل کن ❤توتنهایی تموم زندگیمی 😗کنارت آرزویی کم ندارم 😉عشق دارم چه عشقی نیومده روی دستش ❤💍👠👡💄💗💖💜💛M😍A