2777
2789
عنوان

خانمای باردار بیاین لطفا

121 بازدید | 22 پست

سلام دوستای عزیز من هر از گاهی زیر شکمم تخمدان چپ تیر میکشه ، امروزم هم تخمدانم تیر میکشه هم انگار ی رگ میزنه به پام اونم درد گرفته اینا طبیعیه ؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انواع و اقسام درد توی بارداری طبیعیه بجز خونریزی و درد غیرقابل تحمل شکم 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
یه خانومی تو نی نی سایت نوشته بود تو بارداری شاخ و دمم در بیارین طبیعیه نگران نباشید😂😂😂😂

واقعا راس میکه 😂من یه مدده انگار دستگاه عزق سازم عزق تولید میکنم😑عزق یخی همش خیس خیسم 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
واقعا راس میکه 😂من یه مدده انگار دستگاه عزق سازم عزق تولید میکنم😑عزق یخی همش خیس خیسم 

منو تکرر ادرار کشت حالااون به کنار قبلا رو شکمم موها اصلا دیده نمیشد الان سیاه شده قشنگ تو چشم میاد😐😐😐

۲۰ هفته هستم الان چند روزیم هست که زیر شکمم انگار ی دفعه ی چیزی ی لرزش کوچولو میکنه حالا نمیدونم بچس ...

تکوناشو حس نمیکنی؟

اخه منم اینجوری بودم از هفته ۱۸ زیر شکمم مخصوصا وقتی به پهلو بودم ویبره حس میکردم گاهی ی هفته بعد دیگه کم کم تکوناشو احساس کردم.اون لرزش بچه ست گلم..

درد تخمدانت اگه شدیده به دکترت بگو اگه گذرا و کوتاه مدته فک نمیکنم چیز مهمی باشه

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

۲۰ هفته هستم الان چند روزیم هست که زیر شکمم انگار ی دفعه ی چیزی ی لرزش کوچولو میکنه حالا نمیدونم بچس ...

اره فسقلیه داره تکون میخوره؟ شما جنسیت نی نی تون جیه من دختره همچین حسی دارم در مورد تکوناش مثه نبض میزنه واسه من

منم همینطور موهای شکمم به کنار من صورتم و بین سینه مم موهای زاعد زده و رشد موهای بدنم که همیشه همه حسودی میکردن به کم مویی بودنم زیاد شده

@cline  

منم اینطوری میشدم یه درد زیر شکم و حس میکنی یه طرف شکمت یه چیزی جمع شده که درد اون قسمت متفاوته از دکترم پرسیدم بچه س جمع میشه  الانم فشنگ تکون میخوره و لگد میزنه و میدونم کجاس و وقتی خودشو جمع میکنه اون قسمت شکمم سفت سفت میشه 

اره منم همین طور کاش درست شه 

خدا کنه من که اصلا عصبی شدم من قبلا اصلا بند هم نمینداختم صورتمو لیزر میکردم الان صورت بی موی سابقم شده پر مو و موهای بد که زود بالا میاد و همش بند میندازم و روغن رازیانه میزنم که ضعیف بشه