ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
انواع و اقسام درد توی بارداری طبیعیه بجز خونریزی و درد غیرقابل تحمل شکم
خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
یه خانومی تو نی نی سایت نوشته بود تو بارداری شاخ و دمم در بیارین طبیعیه نگران نباشید😂😂😂😂
واقعا راس میکه 😂من یه مدده انگار دستگاه عزق سازم عزق تولید میکنم😑عزق یخی همش خیس خیسم
خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
۲۰ هفته هستم الان چند روزیم هست که زیر شکمم انگار ی دفعه ی چیزی ی لرزش کوچولو میکنه حالا نمیدونم بچس ...
منم اینطوری میشدم یه درد زیر شکم و حس میکنی یه طرف شکمت یه چیزی جمع شده که درد اون قسمت متفاوته از دکترم پرسیدم بچه س جمع میشه الانم فشنگ تکون میخوره و لگد میزنه و میدونم کجاس و وقتی خودشو جمع میکنه اون قسمت شکمم سفت سفت میشه
خدا کنه من که اصلا عصبی شدم من قبلا اصلا بند هم نمینداختم صورتمو لیزر میکردم الان صورت بی موی سابقم شده پر مو و موهای بد که زود بالا میاد و همش بند میندازم و روغن رازیانه میزنم که ضعیف بشه