2777
2789
عنوان

شیرخشک

140 بازدید | 36 پست

سلام.پسرم چهارماهشه امشب شیرخشکشو عوض کردیم smaپرو گرفتیم دودفه بهش دادم خونه رو کنده گذاشته روسرش بسکه جیغ میزنه گریه میکنه ینی شیرخشکه بهش نساخته؟😵😵😵😵😵🥺🥺🥺🥺🥺

خوش اومدی به زندگیمون بهترین بهونه نفس کشیدن😍😍😗😙

حتما نساخته دیگه .چرا عوض کردین؟؟ دکتر براش تجویز کرده؟

گروه بنفش😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊وزن ۹۱😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥قد ۱۶۰☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ هدف اولیه ۷۰ 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 هدف بعدی ۶۵👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 تا کور شور هر آنکه نتواند دید                                     دوست عزیز اگر جوابتو نمیدم دلیل بر این نیست که جوابی ندارم یا تو راست میگی دلیلش فقط نگرانی از تعلیق شدنه و الا همچین جوابتو میدم که تا آخر عمرت سکوت کنی. اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که به خواب رفته رو نه .خدایا به حق شهید دشت نینوا ریشه ظلمو خشک کن خدایا یه نظرم به ما بیفکن 😍😍 دوست دارم خدا😙😙😙

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

احتمالش هست ، منم یکبار به توصیه ی پزشک شیر خشک‌پسرم رو عوض کردم حالش افتضاح شد ، همش خفه میشد و کبود میشد ، وحشتناک هم‌گریه میکرد که طی یک شبانه روز چند بار بردیمش دکتر و بیمارستان ، شیرخشک جدید رو انداختم دور و دوباره همون قبلی رو دادم

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 
حتما نساخته دیگه .چرا عوض کردین؟؟ دکتر براش تجویز کرده؟

بله نان میدادیم یبوست شدید گرفت دکتر ببلاک تجویز کرد دوروز پیش اونم دادیم اسهال شد و مزشو دوسنداره حالاsmaخریدیم باز این مکافاتمونه

هرچی که پزشکش گفته رو بده لطفاً خود سرکاری نکن  ترخدا گناه داره

خب دکترش گفته ببلاک اونو دادیم اسهال شدید گرفته نمیشد ک بهش ببلاک بدم

احتمالش هست ، منم یکبار به توصیه ی پزشک شیر خشک‌پسرم رو عوض کردم حالش افتضاح شد ، همش خفه میشد و کبو ...

اخه نان میدادم یبوست شدید شد ۹روز میشد شکمش بازور شیاف کارمیکرد دکتر گفتش ببلاک اونم دادیم اسهال شد smaخریدیم اینم ک اینجوری

بله نان میدادیم یبوست شدید گرفت دکتر ببلاک تجویز کرد دوروز پیش اونم دادیم اسهال شد و مزشو دوسنداره ح ...

ببلاک که مزه اش افتضاحه اما خب نان به بچه منم نساخت من سوپرامیل میدادم دخترم عاشقش بود و همچنین خودم😅😅

گروه بنفش😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊وزن ۹۱😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥قد ۱۶۰☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ هدف اولیه ۷۰ 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 هدف بعدی ۶۵👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 تا کور شور هر آنکه نتواند دید                                     دوست عزیز اگر جوابتو نمیدم دلیل بر این نیست که جوابی ندارم یا تو راست میگی دلیلش فقط نگرانی از تعلیق شدنه و الا همچین جوابتو میدم که تا آخر عمرت سکوت کنی. اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که به خواب رفته رو نه .خدایا به حق شهید دشت نینوا ریشه ظلمو خشک کن خدایا یه نظرم به ما بیفکن 😍😍 دوست دارم خدا😙😙😙
اصلا عوض کردن شیر خشک ب خودی خود باعث دل درد و دلپیچه شدید تو بچه ها میشه.

خب اخرش ک چی بلاخره باید یه شیرخشک مناسب پیدا کرد.

خب دکترش گفته ببلاک اونو دادیم اسهال شدید گرفته نمیشد ک بهش ببلاک بدم

شبی که من از نان گرفتم و ببلاک دادم پسرم تاصبح هی شیر ببلاکو خورد بالا آورد شدید بالا میاورد فواره ای 

ولی تاصبح همین روند ادامه داشت تا اینکه صبحش واکنشش اوکی شد انگار از اون یکی کلا تخلیه شد تاهمین الان که ۶ ماهشه داره ببلاک اچ آ میخوره

فکرکنم طبیعیه تا یه کم اوکی شه

واقعا کسی از من خوشش نمیاد یا دارید شوخی میکنید😐
ببلاک که مزه اش افتضاحه اما خب نان به بچه منم نساخت من سوپرامیل میدادم دخترم عاشقش بود و همچنین خودم ...

واقعا خوشمزس؟😅اخه حیفه هی قوطی شیرخشک بخریم استفادم نکنیم بندازیم دور

شبی که من از نان گرفتم و ببلاک دادم پسرم تاصبح هی شیر ببلاکو خورد بالا آورد شدید بالا میاورد فواره ا ...

اخه این دوروز شد هی اسهال شدید دیگه شوهرم گفتش نمیخاد بدی بچه نابود شد

اخه نان میدادم یبوست شدید شد ۹روز میشد شکمش بازور شیاف کارمیکرد دکتر گفتش ببلاک اونم دادیم اسهال شد ...

همون نان رو بده فقط غلظتش رو بیشتر کن ،تا روغنی باشه و شکمش کار کنه 

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز