2777
2789
عنوان

شیرخشک

| مشاهده متن کامل بحث + 140 بازدید | 36 پست
واقعا خوشمزس؟😅اخه حیفه هی قوطی شیرخشک بخریم استفادم نکنیم بندازیم دور

آره خوشمزه است به بچه من ساخت حالا نمیدونم به همه میسازه یا نه؟؟ ببلاک که هیچ اینی که گرفتی اگر خوشمزه است و به بچه نساخت برای آشپزی ازش استفاده کن

گروه بنفش😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊وزن ۹۱😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥قد ۱۶۰☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ هدف اولیه ۷۰ 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 هدف بعدی ۶۵👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 تا کور شور هر آنکه نتواند دید                                     دوست عزیز اگر جوابتو نمیدم دلیل بر این نیست که جوابی ندارم یا تو راست میگی دلیلش فقط نگرانی از تعلیق شدنه و الا همچین جوابتو میدم که تا آخر عمرت سکوت کنی. اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که به خواب رفته رو نه .خدایا به حق شهید دشت نینوا ریشه ظلمو خشک کن خدایا یه نظرم به ما بیفکن 😍😍 دوست دارم خدا😙😙😙

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اخه این دوروز شد هی اسهال شدید دیگه شوهرم گفتش نمیخاد بدی بچه نابود شد

پیش دکتر خوب ببرین

بهش قطره پدی لاکت پدوکید یا بیبی کر میدی؟؟

واقعا کسی از من خوشش نمیاد یا دارید شوخی میکنید😐
آره خوشمزه است به بچه من ساخت حالا نمیدونم به همه میسازه یا نه؟؟ ببلاک که هیچ اینی که گرفتی اگر خوشم ...

والا بین سوپرامیل و بیومیل و اپتامیل موندم😅😆😆😆

خوش اومدی به زندگیمون بهترین بهونه نفس کشیدن😍😍😗😙
پیش دکتر خوب ببرین بهش قطره پدی لاکت پدوکید یا بیبی کر میدی؟؟

پدی لاکت نوشته واسش ولی هنوز ندادم بش.مثلا میتونم پدی لاکت بدم درکنارش همون نان خودشو بش بدم ؟؟؟اخه نان که میخورد خیلی اروم بود فقط یبوست شد شدید همین

والا بین سوپرامیل و بیومیل و اپتامیل موندم😅😆😆😆

از نظر مزه اول سوپرامیل بعد بیومیل بعد آپتامیل از نظر چربی هم همین طور از نظر قیمت به نظرم آپتامیل یا هم قیمت بیومیل باشه یا بالاتر . 

گروه بنفش😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊وزن ۹۱😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥قد ۱۶۰☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ هدف اولیه ۷۰ 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 هدف بعدی ۶۵👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 تا کور شور هر آنکه نتواند دید                                     دوست عزیز اگر جوابتو نمیدم دلیل بر این نیست که جوابی ندارم یا تو راست میگی دلیلش فقط نگرانی از تعلیق شدنه و الا همچین جوابتو میدم که تا آخر عمرت سکوت کنی. اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که به خواب رفته رو نه .خدایا به حق شهید دشت نینوا ریشه ظلمو خشک کن خدایا یه نظرم به ما بیفکن 😍😍 دوست دارم خدا😙😙😙
از نظر مزه اول سوپرامیل بعد بیومیل بعد آپتامیل از نظر چربی هم همین طور از نظر قیمت به نظرم آپتامیل ی ...

سوپرامیل شماچندمیخری؟

بدترنمیشه؟ اخه بم میگفتن ابکی درست کن ک یبوست نشه

الان پسر من اسهال داره ابکی براش درست میکنم ، پس باید برای یبوست غلیظ درست کرد تا چرب و روغنی بشه و زود دفع بشه

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 
الان پسر من اسهال داره ابکی براش درست میکنم ، پس باید برای یبوست غلیظ درست کرد تا چرب و روغنی بشه و ...

عه پس من برعکس درست میکردم🤦‍♀️🤦‍♀️

سوپرامیل شماچندمیخری؟

الان خیلی وقته نگرفتم آخرین بار ۳۰ به بالا بود

پدی لاکت نوشته واسش ولی هنوز ندادم بش.مثلا میتونم پدی لاکت بدم درکنارش همون نان خودشو بش بدم ؟؟؟اخه ...

عزیزم نان سنگینه بخاطرهمین بعضی بچه ها سخت هضمش میکنن مثل فرزندشما اگه غلظتشو بیشتر کنی اشتباهه نفسش سنگین میشه چون معدش سنگین میشه ببلاک یه شیرخشک رژیمیه دکترش صلاح دیده اونو بخوره پسرت حتما پدی لاکتشو بده هر چند قطره ای که گفته پسر من رفلاکس داشت بخدا همه ی شب بیداری ها و سختی هارو کشیدم تا الان که یه کم نرمال شده ببلاک کامفور میخوره پسرت؟!به نظرم اول مطمئن شو که تشخیص دکترش درسته یانه

واقعا کسی از من خوشش نمیاد یا دارید شوخی میکنید😐