2777
2789
پس من ک با خوردن چاق شدم چی یا حضرت فیل😣😣😣😣

عزیزم خوردن ک راحتتر وزن میاد پایین ورزش کن سریع کم میکنی منکه تیرویید داشتم خیلی سخت بود تو باشگاه جون میکندم دریغ از نیم کیلو تازه میرفتم رو ترازو زیادم میکردم

تنبلی تخمدان  کمکاری تیرویید اضافه وزن زخم دهانه رحم

من کم کاری تیروئید داشم الان برا منطم نگه داشتنش روزی یه نصفه میخورم و اینکه سنو و سنو واژینال و عکس رنگی دادم مشکلی ندارم ازمایشای همسرمم نرماله از لحاظ ذخیره تخمدان و پرولاکتینم ازمایش دادم .بخدا دیگه نمیدونم دردم چیه خیلی عصبی شدم حوصله خودمم ندارم 😭😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم خدا از دهنت بشنوه خیلی دلم شکسته تنها کاری که از دستم بر میاد حرف زدن با خداست حدود ۸ ماهه تحت ...

بخدا یه روز به این غصه خوردنت میخندی هر وقت وقتش بشه خدا بهت نی نی میده منم خیلی گریه میکردم چون دکترا میگفتن بارداربیای بعدیمم ۸۰٪خارج رحمن ولی نشد پس باید خدا نظر کنه توکلت فقط به خدا باشه یه چند وقت اصلا بیخال باش به بچه فک نکن اقدام باش ولی برا پریود شدنت ناراحت نشو بخدا خیلی زود مامان میشی مطمعنم 

دخمل مامان پسمل مامان عاشقتونم نفسای مامان  
عزیزم خوردن ک راحتتر وزن میاد پایین ورزش کن سریع کم میکنی منکه تیرویید داشتم خیلی سخت بود تو باشگاه ...

نمیدونم چیکار کنم خدااااا 

معدم گشاد شده فک کنم

چن روزه میرم پیاده روی 

روزی نیم ساعت

یه ساله کلا هیچ جا نرفتم نشستم جلو تی وی فقط فیلم دیدم

تنبلم هسنم تو اپارتمان چجوری ورزش کنم حوصلشو ندارم 

تو ک باشگاه رفتی نمیدونی چی بخورم معدم کوچیک بشه

وقتی دعوا داری منو ریپ نکن من متاسفانه بد دعواییم قطع میشیم باهم
من کم کاری تیروئید داشم الان برا منطم نگه داشتنش روزی یه نصفه میخورم و اینکه سنو و سنو واژینال و عکس ...

عزیزم رازش اینه : دیگه بچه نخواه قید بچه رو بزن بیخیالش شو اونوقت باردار میشی خدا ب هرکی نمیخواد میده😂

دیگه از هرچی چله برداشتن دعا کردن خسته شدم ‌گناه منو شوهرم چیه ‌بیچاره شوهرم عاشق بچه اس .جاریم زایم ...

وای عزیزدلم همدردیم.بخدا من دیگه روم نمیشه به شوهرم بگم که پریود شدم بنده خدا میره تو خودش.امروز خودش فهمید دل درد دارم.فقط گفت خداروشکرکن ولش کن

نمیدونم چیکار کنم خدااااا  معدم گشاد شده فک کنم چن روزه میرم پیاده روی  روزی نیم ساعت ...

هرچند روز یه بار یه قاشق غذاخوری از غذات کم کن معده کوچیک میشه هله هوله هم کم کن بعد یواش یواش دیگه کلا نخور

نزدیک دوسال اقدام بودم، دو دوره دارو مصرف کردم نشد.... کرونا اومد دیگه قضیه بارداریو بیخیال شدم و رو ...

ووووای عزیزم مبارکت باشه ایشاله😙😙😙

هی خواهر منم تو عید ۱۸ روز عقب انداختم برا اولین بار خیلی خوشحال بودم چون اصلا سابقه نداشتم دوبار بی بی زدم منفی بود دیگه استرس وجودمو گرفته بود که پری اومد.نگم برات از تیکه هایی که میشنیدم و شبا گریه کردنم و اینکه به روی خودم نمیاوردم.به حرف بقیه گوش نکن منکه خوشحال شدم برات ایشاله دل و خوش و تن سالم بغلش بگیری 😚😚😚

وای عزیزدلم همدردیم.بخدا من دیگه روم نمیشه به شوهرم بگم که پریود شدم بنده خدا میره تو خودش.امروز خود ...

چه  شبایی که دوتایی گریه کردیم😢😢

خدایا به بزرگی خودت قسم میدم یه نی نی سالم بهمون بده چهارسال داره میشه اخه قربونت برم خدا تو که میبینی چی میکشم جزتو یاوری ندارم 😭😭😭😭تو مرز دیوونگیم نجاتم بده خدددداااااااااااااااا 😢😢😢😢
هرچند روز یه بار یه قاشق غذاخوری از غذات کم کن معده کوچیک میشه هله هوله هم کم کن بعد یواش یواش دیگه ...

وای  هله هوله 

چقد من بدبختم تنهام یا میگیرم میخابم یا باید بخورم

خدایا خودت کمکم کن 

میخام اقدام کنم میترسم تو بارداری ۲۰ کیلو اضافه کنم 😣😣😣

مرسی دوستم

وقتی دعوا داری منو ریپ نکن من متاسفانه بد دعواییم قطع میشیم باهم
حدود ۱۵ کیلو اضافه وزن ک بخاطر کمکاری تیرویید ایجاد شده بود اره شکم داشتم

رژیم گرفتین چقدر کم کردین

من که از دکترم پرسیدم میگفت ندارم من قدم ۱۷۵  و وزنم ۸۰ ولی تو شکم ندارم.بیشتر بدنم پره

ووووای عزیزم مبارکت باشه ایشاله😙😙😙 هی خواهر منم تو عید ۱۸ روز عقب انداختم برا اولین بار خیلی خوش ...

فدات گلم 😊

انشاالله قسمت همه منتظرا بشه مخصوصا شما🤗

تنها موجودی که صداقت در گفتارش صحّت داشت، پینوکیو بود😐🙄
بخدا یه روز به این غصه خوردنت میخندی هر وقت وقتش بشه خدا بهت نی نی میده منم خیلی گریه میکردم چون دکت ...

مرررسی مهربون.زیاد بهش فک نمیکنم ولی نزدیکای پری که میشه ناخوداگاه تمام فکرم میره سمتش.خیلی دلم میخواد شوهرمو خوشحال کنم.حرف بقیه هم که بماند رو دلم😢😢😢

عزیزم رازش اینه : دیگه بچه نخواه قید بچه رو بزن بیخیالش شو اونوقت باردار میشی خدا ب هرکی نمیخواد مید ...

قربون خدا برم به هر کی نمیخواد میده.ناشکر نیستم ولی به هرکیم میگم مشکلی نداریم کسی باور نمیکنه.