2777
2789
من ۶ ماه دیگه میشه ۵ سال😔😔😔

اصلا نا امید نباش و اصلا اصلا به بارداری فکر نکن ب فکر عقب انداختن پریودت نباش بخدا استرس خیلی بدع ان شالله ب زودی تاپیک بزنی مامان شدی بحق این ماه 

دخمل مامان پسمل مامان عاشقتونم نفسای مامان  

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من ۶ ماه دیگه میشه ۵ سال😔😔😔

دیگه از هرچی چله برداشتن دعا کردن خسته شدم ‌گناه منو شوهرم چیه ‌بیچاره شوهرم عاشق بچه اس .جاریم زایمان رکرده داداشش  از خودش کوچیکتره بابا شده

خدایا به بزرگی خودت قسم میدم یه نی نی سالم بهمون بده چهارسال داره میشه اخه قربونت برم خدا تو که میبینی چی میکشم جزتو یاوری ندارم 😭😭😭😭تو مرز دیوونگیم نجاتم بده خدددداااااااااااااااا 😢😢😢😢
ما منتظر نبودیم اصلا، تو اوج مشکلات باردار شدم، تعدیلی نیروی همسر، نداشتن پول نقد و... ولی خداروشکر ...

عزیزم خدا خیلی دوست داشته.بچه روزیشیم با خودش میاره

نزدیک دوسال اقدام بودم، دو دوره دارو مصرف کردم نشد.... کرونا اومد دیگه قضیه بارداریو بیخیال شدم و روزای تخمکگذاری اقدام نداشتم... کم کم از نیمه فروردین ماه علائم بارداری اومد سراغم ولی جدی نگرفتم تا اینکه ۵ روز از موعدم گذشت 😐 بی بی گذاشتم همون لحظه دوتا خط پررنگ افتاد😶 نمیدونم دیگه حکمت این بارداری چیه😐 جالبه هرکی هم میرسه یه نیشی بهم میزنه😑 میگن الان وقتش بود؟ تو این وضعیت این بارداری چیه؟ نیاوردی نیاوردی حالا آوردی؟ چیه میخواستی ۹/۹/۹۹ دنیا بیاد؟!!! گرمیجات کار دستت داده و هزارتا حرف دیگه😐

مهم اینه که همه چیز دست خداست و حتما حکمتی بوده که خدا این موقع نی نی تو دلم گذاشته😊

تنها موجودی که صداقت در گفتارش صحّت داشت، پینوکیو بود😐🙄
حدود ۱۵ کیلو اضافه وزن ک بخاطر کمکاری تیرویید ایجاد شده بود اره شکم داشتم

پس من ک با خوردن چاق شدم چی

یا حضرت فیل😣😣😣😣

وقتی دعوا داری منو ریپ نکن من متاسفانه بد دعواییم قطع میشیم باهم
اصلا نا امید نباش و اصلا اصلا به بارداری فکر نکن ب فکر عقب انداختن پریودت نباش بخدا استرس خیلی بدع ا ...

عزیزم خدا از دهنت بشنوه خیلی دلم شکسته تنها کاری که از دستم بر میاد حرف زدن با خداست حدود ۸ ماهه تحت نظرم اوایل که مشکل تیروئیید داشتم ۴ ماه دارو خوردم ۲ ماهم امپول زدم و متفورمین الانم که بخاطر کرونا مطب تعطیله