بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدایا به بزرگی خودت قسم میدم یه نی نی سالم بهمون بده چهارسال داره میشه اخه قربونت برم خدا تو که میبینی چی میکشم جزتو یاوری ندارم 😭😭😭😭تو مرز دیوونگیم نجاتم بده خدددداااااااااااااااا 😢😢😢😢
ما منتظر نبودیم اصلا، تو اوج مشکلات باردار شدم، تعدیلی نیروی همسر، نداشتن پول نقد و... ولی خداروشکر همه چیز به سرعت درست شد، انشالله قسمت همه بهترین ها باشه
۲ ساله خداکنه خوب بشم خدا بهم بده رو جفت چشام نگهش میدارم
💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸❤️❤️❤️
من هفت ماه منتظر بودم با یه لوله ی بسته و یه ملتهبو بارداری اولمم. خارج رحم بود ان شالله شمام زود مامان بشی همه چی دست خداست عزیزم منکه توکل کردم ب خوذش باورم نشد ک بارداریم خارج رحم نشد با وجود مشکلاتم