2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 36 پست
عزیزم میدونم با تجهیزات رفتی کلا میگم نیازی نبود به ازمایش چون خودمم اولین بار بی بی چکم هاله کمرن ...

مبارکه انشاالله به سلامت زایمان کنی نمیدونم والا رفتم دیگه پس منم میتونم با بی بی چک بالا رفتن بتامو بفهمم

خدا جونم ممنون که منو دوباره لایق مادر شدن کردی دوستای عزیزم لطفا برای سلامتی نی نیم دعا کنید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

طبق دستور دکترتون هفته دیگه انجام بدید بهتره

ممنون عزیرم باشه میگم با بی بی چک میشه بالا رفتن بتارو فهمید

خدا جونم ممنون که منو دوباره لایق مادر شدن کردی دوستای عزیزم لطفا برای سلامتی نی نیم دعا کنید
مبارکه انشاالله به سلامت زایمان کنی نمیدونم والا رفتم دیگه پس منم میتونم با بی بی چک بالا رفتن بتامو ...

بله میتونی

مرسی عزیزم

انشالله کوچولوی شما هم صحیح و سالم دنیا بیاد

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
شاید من اویل تخمک گذاری باردار شدم شما اواخر خودش یه هفته اختلاف داره دیگه پس شما بتا رو کمتر نشو ...

مبارک باشه انشاالله به سلامت زایمان کنی عزیز

اره گلم با یک روز تاخیر بتات خوبه اصلا ب دلت بد راه نده

شماهم انشاالله به سلامت زایمان کنی

ممنون عزیرم باشه میگم با بی بی چک میشه بالا رفتن بتارو فهمید

خواهش میکنم ، نه نمیشه عزیزم ،هروقت بزنی مثبت میشه دیگه، اینم که میگم ۴۸ساعت دیگه نرو واسه اینه که به اندازه ی همون ۴۸ساعت افزایش پیدا میکنه در حالیکه دکترت میخواد ببینه تو یک هفته چقد افزایش داشته و دوباره میفرستت ازمایش و تو این وضعیت زیاد نری ازمایشگاه بهتره

از همگی ممنون خیلی اروم شدم انشاالله اگه بارداریم ادامه داشت حتما میام اطلاع میدم التماس دعای زیاد تو این ماه عزیز

خواهش میکنم ، نه نمیشه عزیزم ،هروقت بزنی مثبت میشه دیگه، اینم که میگم ۴۸ساعت دیگه نرو واسه اینه که ب ...

برای کم رنگ بودنو پرنگ بودنش میگم اخه بی بی چک من الان یه خط کمرنگه میگم شاید بتام بره بالا پرنگ بشه نمیدونم والا یه حدسه فقط

شماهم انشاالله به سلامت زایمان کنی

فدات گلم خدای نکرده مشکل دار باشه خیلی کمتر از اینا مال من سر بارداری اولم ک خارج رحم بود چهاروز بعد تاخیرم بود۴۷

دخمل مامان پسمل مامان عاشقتونم نفسای مامان  
فدات گلم خدای نکرده مشکل دار باشه خیلی کمتر از اینا مال من سر بارداری اولم ک خارج رحم بود چهاروز بعد ...

ممنون از دلگرمیت

من روزه قبل از ازمایشم بی بی چک زدم هاله بود ولب بتام ۳هزار بود

اهان پس ربطی نداره کلا😅