2777
2789
عنوان

بارداری

221 بازدید | 36 پست

سلام دوستای عزیز من امروز رفتم ازمایش بتا تیتر دادم ۶۰ بود دکترم رفتم گفت مثبت هفته ای دیگه دوباره تکرار کن حالا میخواستم بدونم بتام برای یک روز تاخیر پریودی خوبه یا کمه ممنون

خدا جونم ممنون که منو دوباره لایق مادر شدن کردی دوستای عزیزم لطفا برای سلامتی نی نیم دعا کنید

چه جراتی داری که رفتی ازمایشگاه

خب به همون بی بی چک مثبت اکتفا میکردی عزیزم

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

خیلی میترسم ایا کسی این طوری بوده بعد بتاش بالا بره میشه بیاید وتجربه تون رو بگید ممنون 

خدا جونم ممنون که منو دوباره لایق مادر شدن کردی دوستای عزیزم لطفا برای سلامتی نی نیم دعا کنید

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

چه جراتی داری که رفتی ازمایشگاه خب به همون بی بی چک مثبت اکتفا میکردی عزیزم

اخه شوهرم اصرار داشت چون روزه میگرفتم گفت برو ازمایش بده که اگه مثبته دیگه روزه نگیری نگران نباش عزیزم با تجهیزات کامل رفتم 

بالا و پایین بودن بتا بستگی به زمانه لقاح داره عزیزم، اگه تا ۴۸ساعت دیگه دوبرابر نشد نگران کننده است

به نطر شما ۴۸ ساعت دیگه ازمایش بدم یا یک هفته دیگه

اخه شوهرم اصرار داشت چون روزه میگرفتم گفت برو ازمایش بده که اگه مثبته دیگه روزه نگیری نگران نباش عزی ...

عزیزم میدونم با تجهیزات رفتی

کلا میگم نیازی نبود به ازمایش

چون خودمم اولین بار بی بی چکم هاله کمرنگ داشت 

چند روز پشت سرهم تست زدم پر رنگ شد 

دکترم گفت نیازی به ازمایش نیست

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
بتای من ۴ روز قبل موعد ۱۸۰ بود😐

واقعا پس من چرا ۶۰بودم😔