سلام دوستای عزیز من امروز رفتم ازمایش بتا تیتر دادم ۶۰ بود دکترم رفتم گفت مثبت هفته ای دیگه دوباره تکرار کن حالا میخواستم بدونم بتام برای یک روز تاخیر پریودی خوبه یا کمه ممنون
خدا جونم ممنون که منو دوباره لایق مادر شدن کردی دوستای عزیزم لطفا برای سلامتی نی نیم دعا کنید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مبارکه انشاالله به سلامت زایمان کنی نمیدونم والا رفتم دیگه پس منم میتونم با بی بی چک بالا رفتن بتامو ...
بله میتونی
مرسی عزیزم
انشالله کوچولوی شما هم صحیح و سالم دنیا بیاد
افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند! تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
ممنون عزیرم باشه میگم با بی بی چک میشه بالا رفتن بتارو فهمید
خواهش میکنم ، نه نمیشه عزیزم ،هروقت بزنی مثبت میشه دیگه، اینم که میگم ۴۸ساعت دیگه نرو واسه اینه که به اندازه ی همون ۴۸ساعت افزایش پیدا میکنه در حالیکه دکترت میخواد ببینه تو یک هفته چقد افزایش داشته و دوباره میفرستت ازمایش و تو این وضعیت زیاد نری ازمایشگاه بهتره