2777
2789
عنوان

خانومای خیانت دیده میشه بیاین

335 بازدید | 29 پست

من چن سال پیش خیانت بدی از شوهرم و یه خانوم متاهل دیدم بنا به دلایلی هم نمیتونستم جدا بشم اما سفت و سخت تعهد گرفتمو زندگیمو ادامه دادم..و چون اونا اشنا هم بودن و متاسفانه نزدیک خیلی نپرسین تا چه حد😔

با اونا کات کردیمو زندگیمون رو ادامه دادیم اما قرار براین شد تا مطمعن نشدم از همسرم اصلا بچه اینا نیاریم..ازون موقع چن سالی میگذره خداروشکر شوهرم خیلی بهتر شده اخلاقاش به من زندگیمون خیلی میرسه چیز مشکوکی اصلا ازش ندیدم..اما اون خانوم همیشه نفرینش میکردم ارزوم بود بدبختیش رو ببینم میخواستم فلج شه ذلیل شه اما درد بکشه و نمیره..اصلا یجا میدیدم خوشه حالم گرفته میشد میدیدم ناراحته انگار عروسیم بود..به حدی ازش نفرت داشتم ک هر ثانیه کارم نفرین کردنش بود..اما جدیداا حس میکنم اصلا بهش نفرتی ندارم نمیدونم خوبه یا بد اما اصلا دیگ برام مهم نیس اونروز در حد سلامم باهاش حرف زدم از خودم بدم اومده انگار گنگم نمیدونم چطوری بگم نمیدونم اون همه نفرت کجا رفته نمیخوام دیگ بدبخت بشه ولی خب حلالش هم نکردم اصلا یجوریم...

من هرچه مولانا شدم..اون شمس تبریزی نشد..ای شمس ناتبریزی ام هرگز فراموشم نکن...

خیلی خوبه که بهش فکر نکنی حال بد اون همراهت نباشه خدا درد و مرض بده به زنای خائن و هرز بهش اعتماد نکن دوست نشو سلام نکن وبه کف پات حسابش کن ولی بهش فکرم نکنی برای خودت عالیه 

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشیدا من حس کردم جاریته ولی این طبیعیه بعضی وقتا یه چیزی خیلی برات مهمه شاید به خاطرش سال ها اذیت ...

همین میخوام بدوم یدفه چی شد..!

همسر اون خانوم هم فهمید؟؟

بجز از علی نباشد بجهان گره گشایی ⚘⚘طلب مدد از او کن چو رسد غم و بلایی ⚘⚘میدونیدتقوا یعنی چی؟؟ یعنی اگه یه هفته ازتمام کارهای مافیلم گرفتن وگفتن اعمال هفته گذشته ات در تلویزیون پخش شده ناراحت نشیم.⚘⚘تانیایی گره از کاربشروا نشود...درد ماجز به ظهور تو مداوا نشود⚘⚘
خیلی خوبه که بهش فکر نکنی حال بد اون همراهت نباشه خدا درد و مرض بده به زنای خائن و هرز بهش اعتماد نک ...

نه بابا باهاش صمیمی نمیشم..میگم‌اونروز ج سلامش رو دادم عذاب وجدان گرفتم تس میکردم به خودم بد کردم نامردی کردم چه برسه اینکه دوست بشم..ولی یدفه تنفرم تبدیل به بی تفاوتی شده یکم‌برام عجیب بود

شاید خدا به دلت آرامش داده. 

ولی اون خائن حتما تقاص پس میده شک نکن

بجز از علی نباشد بجهان گره گشایی ⚘⚘طلب مدد از او کن چو رسد غم و بلایی ⚘⚘میدونیدتقوا یعنی چی؟؟ یعنی اگه یه هفته ازتمام کارهای مافیلم گرفتن وگفتن اعمال هفته گذشته ات در تلویزیون پخش شده ناراحت نشیم.⚘⚘تانیایی گره از کاربشروا نشود...درد ماجز به ظهور تو مداوا نشود⚘⚘
شکایت نکردی؟

چرا اما رضایت دادم..تعهد گرفتم درصورت اینکه چیز مشکوک ببینم جدا بشم حق طلاقو گرفتم

همین میخوام بدوم یدفه چی شد..!

نمیدونم منم یه سال از خانواده همسرم ناراحت بودم بخدا منی که از شدت خنده روزی بیست با  اشکم درمیومد افسرده شده بودم شدید هر شب گریه میکردم خیلی اذیت شدم ولی بعد از یه سال تو همین عید امسال یه روز پاشدم دیدم عین آب رو آتیش دیگه هیچی برام اهمیت نداره احساس کردم دعای همسرم مستجاب شده ولی الانم دیگه انگار که نه انگار نمیدونم چی میشه یهو

شاید خدا به دلت آرامش داده.  ولی اون خائن حتما تقاص پس میده شک نکن

امیدوارم خیلی بهم‌بد کرد خییلی 😔😔