2777
2789
عنوان

خانومای خیانت دیده میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 29 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خجالت نمیکشه از اینکه شما فهمیدین؟

نه بابایا..اینجور ادما بی اصالت تر ازین حرفان..خجالت میکشید حیا داشت اینکارو میکرد؟

من هرچه مولانا شدم..اون شمس تبریزی نشد..ای شمس ناتبریزی ام هرگز فراموشم نکن...
همسر اون خانوم هم فهمید؟؟

بله فهمید..اما نمیدونم‌ظاهرا ک اتفاق خاصی نیفتاد ینی مثل قبل دوسش داشت اما باطنش رو نمیدونم..از همین میسوختم انگار اب از اب تکون نخورد واسه اون هرزه فقط روح من خراش برداش ..مامانمم ناراحتی قلبی داره طلاقم مطرح شد حالش به بیمارستان کشید الکی پیش اون وانمود میکردم‌ک خوشبختم همیشه..اصلا دوس ندارم‌سر انتخاب اشتباه من بلایی سر مادرم بیاد یا پدر کارگرم به دردسر بیفته

بله فهمید..اما نمیدونم‌ظاهرا ک اتفاق خاصی نیفتاد ینی مثل قبل دوسش داشت اما باطنش رو نمیدونم..از همین ...

ای وااای مگه میشه؟؟؟ شما میگین خیانت بد. ینی چت نبوده احتمالا رابطه جنسی بوده اونم با یه فامیل نزدیک بعد همسر خانومه فهمید هنوز هم دوسش داره. آخ که حیا وغیرت دیگه دارن خاطره میشن.یادشون بخیر

بجز از علی نباشد بجهان گره گشایی ⚘⚘طلب مدد از او کن چو رسد غم و بلایی ⚘⚘میدونیدتقوا یعنی چی؟؟ یعنی اگه یه هفته ازتمام کارهای مافیلم گرفتن وگفتن اعمال هفته گذشته ات در تلویزیون پخش شده ناراحت نشیم.⚘⚘تانیایی گره از کاربشروا نشود...درد ماجز به ظهور تو مداوا نشود⚘⚘
ای وااای مگه میشه؟؟؟ شما میگین خیانت بد. ینی چت نبوده احتمالا رابطه جنسی بوده اونم با یه فامیل نزدیک ...

اره خیلی دوسش داره..انگار دروغه ک خدا جای حق نشسته..اینقد واگذارش کردم ک دیدم خدا هم اونو بیشتر بیشتر از من دوس داره روز به روز خوشبختیش داره بیشتر میشه..دیگ بیخیال شدم..انگار خدا هم خدای اوناس..هه

رابطشون چت و تلفن فقط بود؟

من اس اینا دیدم و زنگ زدن..دیگ خدا میدونه فراتر رفته بودن یا نه..

اره خیلی دوسش داره..انگار دروغه ک خدا جای حق نشسته..اینقد واگذارش کردم ک دیدم خدا هم اونو بیشتر بیشت ...

نه عزیزم اصلا اینطور فکرنکن. خدا جای حق نشسته. ولی قرار نیست همه توی این دنیا تقاص پس بدن . پس اون دنیا نقشش چیه. اتفاقا عذاب اون دنیا سخت تره. تو بسپار بخدا خیالت رااااااحت خدا به اندازه سر سوزنی حق رو ناحق نمیگنه.

بجز از علی نباشد بجهان گره گشایی ⚘⚘طلب مدد از او کن چو رسد غم و بلایی ⚘⚘میدونیدتقوا یعنی چی؟؟ یعنی اگه یه هفته ازتمام کارهای مافیلم گرفتن وگفتن اعمال هفته گذشته ات در تلویزیون پخش شده ناراحت نشیم.⚘⚘تانیایی گره از کاربشروا نشود...درد ماجز به ظهور تو مداوا نشود⚘⚘
من اس اینا دیدم و زنگ زدن..دیگ خدا میدونه فراتر رفته بودن یا نه..

خدا بدلت ارامش بده

دختر خوب مگه غیر خدا و بهتر از خدا هم حامی و پشتیبانی داریم که بی قید و شرط همیشه همراهت باشه

لطفا اینطور نگو 

عزیزم قرار نیست هرکسی بلافاصله تقاص بدیهاشو ببینه

چی میدونیم تو دل و تو زندگی کسانیکه بظاهر خوشن چی میگذره

خدا گاهی ادمها رو بحال خودشون رها میکنه و این از بدترین مجازاتهاس

میدنی اگر یه استباه کردبم و خدا تو گوشمون زد میفهمیم و دست میکشیم 

ولی اگر به هر دلیل رو برگردونه از ما و ما رو بحال خودمون بذاره اوندقته که شاید تقاص اشتباهات کوچیک و نبینیم زود و اونوقت دیر بشه

مثل بچه ای که هی شیطنت کنه مادر میگه بذار اتیش بسوزونه براش دهرم بریم خونه

حالا بهر دلیلی خداوند ممکنه عذاب هرکسی رو به تعویق بندازه

لطفا گلم اینطور حرف نزن هیچوقت

دلتو با خدا صاف کن دوباره

و ارامشی که بت داره رو سپاس بگو

موفق باشی 

خدا بدلت ارامش بده دختر خوب مگه غیر خدا و بهتر از خدا هم حامی و پشتیبانی داریم که بی قید و شرط همیش ...

مرسی خیلی اروم‌شدم خواهرم❤

2790
2778
2791
2779
2792