2777
2789
عنوان

کنکور تجربی

| مشاهده متن کامل بحث + 995 بازدید | 80 پست
چقد ناامیدین بعضیاتون من ده روزه شروع کردم و مطمئنم پزشکی سراسریو میارم شما ک خیلی زودتر از من شروع ...

برنامه ات چه جوری هست یارن؟

روزی چند ساعت میخونی؟

با صبح زود بیدار شدن مشکلی نداری؟

من خواب صبح خیلی اذیتم میکنه

خدایا! از صمیم قلبم و بندبند وجودم هزاران بار شکرت میکنم بابت همسری 💏که به من هدیه دادی..کسی که کنارش فقط و فقط  لمس آرامش و خوشبختیه😍❤شکرت میکنم بخاطر خونواده ی خوب و عزیزم..بخاطر سلامتیشون.. مهربونیشون..دوستت دارم خدای مهربونم..😘🙏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم کنکوریم میتونم بپرسم روش جمع بندیتون چجوریه ؟

تراژدی زندگی اینه که زود پیر میشی و دیر عاقل . آدم ها شبیه هم عمر نمیکنندیکی زندگی میکنه و یکی تحمل . پت و مت احمق نبود تنها یاد گرفته بودن برای رسیدن به هدفشون باید تلاش کنند و مهم نبود چقدر تلاش کنن مهم این بود که در آخر به خواستشون میرسیدن . 
12

دمت گرم چجوری میتونی؟ 

مدام میخونی؟ 

چقد بینش استراحت میکنی  و از کی بیدار میشی 

ممنون میشم کمکم کنی عزیزم

تصور می کنم تو هر روز قشنگ تر می شوی و من هر روز عاشق تر،گویی همه اشعار و منظومه های عاشقانه را برای تو سروده اند عزیزم.کلمات حقیرند و من ناتوانم، ناتوان از گفتن این که چه اندازه تو را دوست دارم❤️🍓
چقد ناامیدین بعضیاتون من ده روزه شروع کردم و مطمئنم پزشکی سراسریو میارم شما ک خیلی زودتر از من شروع ...

مشاور دادی ؟ پشت کنکوری هستی ؟ یا پایه قوی داری و کنکور قبل خیلی خوب خوندی؟

برنامه ات چه جوری هست یارن؟ روزی چند ساعت میخونی؟ با صبح زود بیدار شدن مشکلی نداری؟ من خواب صبح خ ...

با 12 ساعت شروع کردم از خرداد بیشترش میکنم

ب این توجه کنین که شماها خیلی از من جلوترین من یه ساله کاملا از درس دورم شماها خیلییییی راحت میتونین هر رتبه ای میخاین بیارین

من پسرعموم تو دو ماه فیزیو تراپی اورد تازه ب پزشکی ام میرسید خودش فیزیو خواس رتبه 1373

یکی از آشناهامون از 15 فروردین خوند تا خوده کنکور الن پزشکی میخونه تو شمال

برادر دوستم با تراز 4700 از 1 فروردین خوند شد 1002

خیلییییییا اینجوری خوندنو قبول شدن ولی مافقط اسم اونایی ک دو سال یه سال کامل خوندنو بلدیم به اینا فکر کنین انگیزه بگیرین

ما دو شاخه ی یک درختیم وای اگر باد از دو سو می وزید...
چطوری کنکوری هستین و میایین توی سایت و اینا؟ من دوسال گوشیمو گذاشتم کنار

جون من دمت گرم 

رشته مورد علاقت قبول شدی؟؟ 

تصور می کنم تو هر روز قشنگ تر می شوی و من هر روز عاشق تر،گویی همه اشعار و منظومه های عاشقانه را برای تو سروده اند عزیزم.کلمات حقیرند و من ناتوانم، ناتوان از گفتن این که چه اندازه تو را دوست دارم❤️🍓
مشاور دادی ؟ پشت کنکوری هستی ؟ یا پایه قوی داری و کنکور قبل خیلی خوب خوندی؟

پایم قویه ولی یکساله دقیقا   که لای کتابو باز نکردمو یه خطم نخوندم بخاطر همین نمیتونمب پایم امیدوار باشم اره پشت کنکوری ام 

دمت گرم چجوری میتونی؟  مدام میخونی؟  چقد بینش استراحت میکنی  و از کی بیدار میشی&nbs ...

از 8 صب تا 2 ظهر از اتاق نمیرم بیرون 5 ساعت میخونم

از 3 تا 9 شبم 5 ساعت میخونم 

از 9 تا 1 ام 2 ساعت میخونم 

7 ساعتم میخابم

بچه ها

برای خواب صبح کسی برنامه ای داره؟

من نمیتونم زود بیدار شم😕

از طرفی متاهل هم هستم و فقط میتونم تا 5 بعدازظهر درس بخونم

خدایا! از صمیم قلبم و بندبند وجودم هزاران بار شکرت میکنم بابت همسری 💏که به من هدیه دادی..کسی که کنارش فقط و فقط  لمس آرامش و خوشبختیه😍❤شکرت میکنم بخاطر خونواده ی خوب و عزیزم..بخاطر سلامتیشون.. مهربونیشون..دوستت دارم خدای مهربونم..😘🙏
چه قد زیاد 

۱۲ ساعت عادی من اگه بخلم بخونم ۱۵ ساعتو خوندم فقط خیلی خوابالو و سهل نگارو تنبلم همین کاش میتونستم این سه تا رو کنار بذارم اونموقع رتبم عااالی میشد همش خودمو گول میزنم   

از 8 صب تا 2 ظهر از اتاق نمیرم بیرون 5 ساعت میخونم از 3 تا 9 شبم 5 ساعت میخونم  از 9 تا 1 ام ...

عزیزم عالیه موفق باشی بینشون اصلا استراحت نمیکنی؟؟ 5 ساعت بکوب