کنکوریا در چه حالین؟ جمع بندی رو شروع کردین؟چجوری میخواین جمع بندی کنین و از روی چه کتابایی؟
۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
خدایا! از صمیم قلبم و بندبند وجودم هزاران بار شکرت میکنم بابت همسری 💏که به من هدیه دادی..کسی که کنارش فقط و فقط لمس آرامش و خوشبختیه😍❤شکرت میکنم بخاطر خونواده ی خوب و عزیزم..بخاطر سلامتیشون.. مهربونیشون..دوستت دارم خدای مهربونم..😘🙏
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب من اینا رو همه میدونم ولی مثلا به قسمتهای سخت که میرسم روحیه ام رو از دست میدم و کتاب رو م ...
همه اینجورین...طبیعیه..حتی رتبه برترا هم یه درسایی براشون سخت بوده..ولی نباید بخاطر یه مطلب سخت ولا بزاریش کنار..الان سعی کن رفع اشکال کنی و تمرکزت رو بزاری رو چیزایی ک بلدی
۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
یه کم عقب افتادم ولی یک هفتست نخوندم همه ی امیدم به مشاور کار کشتمه که قول داده همشو برام جمع میکنه ...
چرا یه هفته نخوندی؟روزی چن ساعت میخونی؟
تصور می کنم تو هر روز قشنگ تر می شوی و من هر روز عاشق تر،گویی همه اشعار و منظومه های عاشقانه را برای تو سروده اند عزیزم.کلمات حقیرند و من ناتوانم، ناتوان از گفتن این که چه اندازه تو را دوست دارم❤️🍓
تصور می کنم تو هر روز قشنگ تر می شوی و من هر روز عاشق تر،گویی همه اشعار و منظومه های عاشقانه را برای تو سروده اند عزیزم.کلمات حقیرند و من ناتوانم، ناتوان از گفتن این که چه اندازه تو را دوست دارم❤️🍓
چقد ناامیدین بعضیاتون من ده روزه شروع کردم و مطمئنم پزشکی سراسریو میارم شما ک خیلی زودتر از من شروع ...
ساعت مطالعت؟؟