کنکوریا در چه حالین؟ جمع بندی رو شروع کردین؟چجوری میخواین جمع بندی کنین و از روی چه کتابایی؟
۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
۱۲ ساعت عادی من اگه بخلم بخونم ۱۵ ساعتو خوندم فقط خیلی خوابالو و سهل نگارو تنبلم همین کاش میتونستم ا ...
منم دقیقا مشکلم خوابه
خدایا! از صمیم قلبم و بندبند وجودم هزاران بار شکرت میکنم بابت همسری 💏که به من هدیه دادی..کسی که کنارش فقط و فقط لمس آرامش و خوشبختیه😍❤شکرت میکنم بخاطر خونواده ی خوب و عزیزم..بخاطر سلامتیشون.. مهربونیشون..دوستت دارم خدای مهربونم..😘🙏
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من مدلم همینه ولی ااصولیش اصلاااا این نیس باید بین یکو نیم ساعت دو ساعت حتما یه ربع بیس دیقه استراحت باشه ولی من قبل 5 ساعت ول کنم درسو رشته افکارم پاره میشه
ما دو شاخه ی یک درختیم وای اگر باد از دو سو می وزید...
برا جمع بندی دیر شده؟تازه الان وقتشه..این که بخواین درس جدید بخونین دیر شده
نه عزیزم برای هیچی دیر نیست جلوی ضرر رو از هرجا بگیری منفعته 🌹
اومدم بگم کسایی ک میان تو این تاپیکا 15 ساعت میخونن 😏😑
پیشاپیش بخاطر متن امضام عذر خواهم از کاربران محترم... جواب توهینتو نمیدم,کافیه توجه کنی سطح پایین فرهنگت مانع از هم صحبتی من باهات میشه و از طرفی اتلاف وقت هست که تمایلی بهش ندارم...در 99/9/9 دیگه هیچ تاپیک حس ششمی وجود نداره😑 تاپیک فال و حس ششم و از این خرافات گزارش میزنم... ...من کاملا انتقاد پذیر هستم اما<< مزخرف >>پذیر نیستم!*** همه ی آدم ها وقتی آرام باشند,زشتی هایشان ته نشین میشود, زلــــــــال دیده می شوند . برای اینکه آدمی را بشناسید , <<قــــــــبــــــــل از مــــــــصــــــرف خــــــــــــوب تـــــکـــــان دهــــیـــــد...>>
یعنی برنامهنمیچینی ؟ من تو یه روز شاید ۴ تا کتاب متنوع داشته باشم دوتا تخصصی دوتا عمومی برا تنوع
تو این ده روز دومو جم کردم برنامم اینه تا 15 سومو جم کنم تا 25 پیشو 6 روزم عمومی برنامم اینه جزییات نداره مثلا امروز نشستم فقط شیمی خوندم ک شیمی سوم تموم شه حالا فردا 8 فصل زیست 3 و اینجوری
ما دو شاخه ی یک درختیم وای اگر باد از دو سو می وزید...