2777
2789
عنوان

کنکور تجربی

| مشاهده متن کامل بحث + 995 بازدید | 80 پست
۱۲ ساعت عادی من اگه بخلم بخونم ۱۵ ساعتو خوندم فقط خیلی خوابالو و سهل نگارو تنبلم همین کاش میتونستم ا ...

منم دقیقا مشکلم خوابه

خدایا! از صمیم قلبم و بندبند وجودم هزاران بار شکرت میکنم بابت همسری 💏که به من هدیه دادی..کسی که کنارش فقط و فقط  لمس آرامش و خوشبختیه😍❤شکرت میکنم بخاطر خونواده ی خوب و عزیزم..بخاطر سلامتیشون.. مهربونیشون..دوستت دارم خدای مهربونم..😘🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم عالیه موفق باشی بینشون اصلا استراحت نمیکنی؟؟ 5 ساعت بکوب

من مدلم همینه ولی ااصولیش اصلاااا این نیس باید بین یکو نیم ساعت دو ساعت حتما یه ربع بیس دیقه استراحت باشه ولی من قبل 5 ساعت ول کنم درسو رشته افکارم پاره میشه

ما دو شاخه ی یک درختیم وای اگر باد از دو سو می وزید...
برا جمع بندی دیر شده؟تازه الان وقتشه..این که بخواین درس جدید بخونین دیر شده

نه عزیزم برای هیچی دیر نیست جلوی ضرر رو از هرجا بگیری منفعته 🌹

اومدم بگم کسایی ک میان تو این تاپیکا 15 ساعت میخونن 😏😑

پیشاپیش بخاطر متن امضام عذر خواهم از کاربران محترم... جواب توهینتو نمیدم,کافیه توجه کنی سطح پایین فرهنگت مانع از هم صحبتی من باهات میشه و از طرفی اتلاف وقت هست که تمایلی بهش ندارم...در 99/9/9 دیگه هیچ تاپیک حس ششمی وجود نداره😑       تاپیک فال و حس ششم و از این خرافات گزارش میزنم... ...من کاملا انتقاد پذیر هستم اما<<  مزخرف >>پذیر نیستم!*** همه ی آدم ها وقتی آرام باشند,زشتی هایشان ته نشین میشود,     زلــــــــال دیده می شوند .       برای اینکه آدمی را بشناسید        ,    <<قــــــــبــــــــل از مــــــــصــــــرف خــــــــــــوب تـــــکـــــان دهــــیـــــد...>> 

منم تازه شروع کردم زیستو شیمیو خیلی عالی دارم پیش میرم فیزیکو هم همینطور فقط ریاضیو تنبلی میکنم یکم 

ولی خدایی هر چی میخونم یادم میمونه تازه عصرا هم جمع بندی چیزاییو ک خوندمو میکنم    

هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن    تیکر بارداری نیست
تایمات یک و نیم ساعتس یا دوساعته

من هروقت خسته شم میرم استراحت اونجوری دقیق تایم نمیگیرم بحث برام شیرین باشه تا 6 ساعتم بلند نمیشم از رو کتاب

سلام دوستان من مدتی هست از گوگل تاپیک های اینجارو میخونم حالا که کاربر اینجام میخواستم بدونم برنامه ای هست نصب کنم یا همیشه باید از گوگل بیام اینجا  

ممنون میشم راهنمایی کنید 😅❤️

من هروقت خسته شم میرم استراحت اونجوری دقیق تایم نمیگیرم بحث برام شیرین باشه تا 6 ساعتم بلند نمیشم از ...

یعنی برنامهنمیچینی ؟ من تو یه روز شاید ۴ تا کتاب متنوع داشته باشم دوتا تخصصی دوتا عمومی برا تنوع

یعنی برنامهنمیچینی ؟ من تو یه روز شاید ۴ تا کتاب متنوع داشته باشم دوتا تخصصی دوتا عمومی برا تنوع

تو این ده روز دومو جم کردم برنامم اینه تا 15 سومو جم کنم تا 25 پیشو 6 روزم عمومی برنامم اینه جزییات نداره مثلا امروز نشستم فقط شیمی خوندم ک شیمی سوم تموم شه حالا فردا 8 فصل زیست 3 و اینجوری