ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
منم خیلی وقته که از خدا فاصله گرفتم نه نماز میخونم نه روزه بابا بزرگم یه شیخه که مال یتیم خورده اتفاقا خیلیم مکه کربلا رفته ولی خدا ازش نگذره هیچوقت نمیبخشمش نه خودشو نه بچه هاشو که مال یتیم خوردن از همون موقع وقتی اینارو میبینم از هرچی ادم تصبیح به دست مکه کربلا رفته ایه بیزار میشم ولی به این چیزا نیس اگه دلت پاک باشه ودر حق کسی بدی نکرده باشی از هر ادمی به خدا نزدیک تری
بله متاسفانه آدمهای اینجوری زیادن اتفاقا من توی خانواده ای بزرگ شدم که خیلی مذهبی و بسته نبودن اما ...
اینایی که من گفتم همشون یه عده مال یتیم خورن تن بابامو تو گور لرزوندن واقعا ادم بعضی وقتا تعجب میکنه اینکه اینهمه پدرم بهشون خوبی کرده بود و اونا راحت مال بچه هاشو خوردن واقعا موندم چطوری میتونن با وجدان و خیال راحت سرشونو رو بالشت بزارن و خوش و خرم زندگیشونو بکنت حالا جالبیش اینجاست نمازم میخونن روزه هم میگیرن مکه کربلا هم رفتن
من از این مظلوم نمایی هاشون بدم میاد همش با خودم میگم خدا چجوری تحملشون میکنه اینارو با این کاراشون حالا نمیگم خودم فرشتم ولی هرچی هستم مال یتیم خور نیستم درسته نماز نمیخونم روزه نمیگیرم ولی همینکه دل کسی رو نشکستم اشک کسی رو در نیاوردم مال یتیمو نخوردم میدونم زیاد از خدا دور نیستم خدا همیشه هوای بنده هاشو داره مخصوصا اونایی که به جزاون پناهی ندارن