2777
2789
عنوان

گیلیسیرین

| مشاهده متن کامل بحث + 1857 بازدید | 67 پست
واقعا اینقدخوبه.😍 دوست خوبم میگی ازکجابایدبخرم؟روزی چن باربزنم؟ دیگه آبرسان نیازنیست

برا من ک  عالی جواب داد

عطاری دارن.داروخونه هام دارن

نه دیگه فقط حتما باید با آب قاطی کنی قبل از زدن

صورتت جوش ک نمیزنه؟

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تک وتوک عزیزم بیشترخشکه

خب اینو امتحان کن.اگر به پوستت بسازه عالیه.

اگر ساخت و مشکلی نداشتی بیا بگو یه چیز دیگه بهت یاد بدم.😝البته اول اینو بزن.شبا هم بزن

پوستت از خشکی در بیاد

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
بگو بگو😍😍😍😍

جوش نزنی

به الوئه ورا چی ؟حساس نیستی؟

ن نیستم عزیزم

۳ قاشق ژل الوئه ورا (من مارک سی گل گرفتم,اولین بارم بود 😁)

نصف قاشق گلیسیرین

۳ قاشق گلاب

اینارو قاطی میکنی قشنگ

۳ تا قرص ویتامین E هم میندازی توشون

(من یه قاشق آب هم ریختم😁)

هر شب میزنی

(من جا مرطوب کننده و ابرسان و ... کلا تو روز هم میزنم.ولی دوستم عطاری داره و درسشم طب سنتی خونده.گفت بهتره شبا بزنی قبل خواب)

اب رسانه.روشنم میکنه😊

تو یه هفته متوجه تغییرات شدم خودم

قرص رو من همینجوری کامل انداختم توشون.این مدلی ک خریده بودم خیلی سفت بود نشد سوراخ کنم روغنشو در بیارم

بعد ۲۴ ساعت فکنم

روکش قرصه نرم شده بود و داشت حل میشد دیگه

به خودم زحمت ندادم😅

عززیزم چقدرتایپیدی خسته شدی که😚ممنون..حتمااستفاده میکنم😍😘😗

دیگه گفتم کامل بگم برات❤خواهش گلی

@fereshte1994  

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی
جانم گلی؟

دیدی

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی