2777
2789
عنوان

گیلیسیرین

| مشاهده متن کامل بحث + 1857 بازدید | 67 پست
مرسی دوست جونی 😘😘😘😘😘

❤️

خون بکن تو شیشه بعد قایم شو پشت ریشت🤞🏻توی شهر ما هرکی عاقل شد کشته میشه 🤞🏻هرچقدم خوب باشی میمیرم تو بی کسی پس 🤞🏻وگرنه تو شهرستانا صد تا لیونل مسی هست #ایران#جانم فدای رهبر
۱ق چ خ شکر  ۱۰قطره ابلیمو  ۱ق غ خ گلیسیرین  مثل اسکراب میشه آروم دستارو پنج تا ده ...

به صورتم میشه زد

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به صورتم میشه زد

بله

خون بکن تو شیشه بعد قایم شو پشت ریشت🤞🏻توی شهر ما هرکی عاقل شد کشته میشه 🤞🏻هرچقدم خوب باشی میمیرم تو بی کسی پس 🤞🏻وگرنه تو شهرستانا صد تا لیونل مسی هست #ایران#جانم فدای رهبر
بله

البته پوست چرب و مستعد جوش نباشه

بله

ممنون گلم 💖

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی

خب من امدم که برات بگم از کارایی که کردم

اول بگم فوووووق العاده پوستم خشک بود.

عین بیابون 

کرم مرطوب کننده میزدم اتیش میگرفتم.اشکام میومد .در این حد خشک

دیگه چروک شده بود پوستم و پوسته پوسته.🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

چندتا دکتر رفتم اولی که داروهاش همه چیز فوق چرب داده بود.از کرماش روغن میریخت انگار😅میزدم از شدت سوزش داد میزدم صورتمم قرمزززز.اشکامم میریخت

ولی بیفایده بودن همشون تا میزدم میرفتم به خورد پوستم.انگار نه انگار چیزی زدم .

بعد رفتم دکتر بعدی.اونم داروهاش یه هفته زدم عالی بود.خوب شدم اما بعد یه مدت باز دوباره همون و بازم همون داروها گرفتم زدم😞

ازدواج که کردم بازم امدن.دیگه زدم تو کار طبیعی. و رسیدم به گلیسیرین

....

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

موادی که استفاده میکردم

💮گلیسیرین

💮آبلیمو

💮اب سیب زمینی یخ زده

💮گلاب

💮آب

اول صورتمو با صابون و لیف نرم اروم میشستم.خیلی اروم

بعد خشک میکردم آب سیب زمینی یخ زده ک تو قالب بود میزدم بعد همین که خیس بود گلیسیرینم میزدم .ماساژ میدادم بره تو پوستم بعد خشک ک شد ابلیمو میزدم بازم ماساژ میدادم خشک بشه.و بعد گلاب و بازم ماساژ تا خشک بشه.شاید گلاب رو چندباری میزدم تا کامل گلیسیرینای موجود رو پوستم خشک بشن

بعد ک خشک شدن دیگه صورتمو میشستم و آب و گلیسیرین قاطی کرده میزدم به پوستم

پوستم تو یه ماه عالی شد .دو ساله گذشته دیگه خشک نشده .اکرم ی کم بشه دوبار بزنم خوب میش۶

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
موادی که استفاده میکردم 💮گلیسیرین 💮آبلیمو 💮اب سیب زمینی یخ زده 💮گلاب 💮آب اول صورتمو با صا ...

خدا رو شکر ..مرسی خشگله 

خدا رو شکر ..مرسی خشگله 

خواهش😁سفیدم میشی با اینا

همشونو قبلش تست کن.حساس نباشی

خشکی پوستو نگو که دلم خووووونه😭 نه فقط بره لک های پوستی حرف نداره من بره خشکی پوست روغن زیتون یا ...

اینایی ک گفتم رو بخون

موادی که استفاده میکردم 💮گلیسیرین 💮آبلیمو 💮اب سیب زمینی یخ زده 💮گلاب 💮آب اول صورتمو با صا ...

آب سیب زمینی یخ زده چجوریه دیگه🤧

الهی ما همه بی چاره ایم و تنها تو چاره👆🩶
آب سیب زمینی یخ زده چجوریه دیگه🤧

سیب زمینی رنده کن ابشو بگیر بریز تو قالب کوچولو یخ بزنه

پوستو شفاف میکنه.و شاداب😁

برای چی عزیزم میرفتی دکتر و دقیقا گلیسیرین چ فایده ایی داشته براتون

پوستم خشششششک بود.شدید هااااا

دوتا دکتر رفتم بی فایده.کلی دارو دادن

اب رسانه خیلیم خوبه.البته برا کسی ک بسازه بهش و .بعضیا جوش میزنن

ولی من دیگه از اون موقع فقط گلیسیرین و آب قاطی میکنم میزنم 

کرم مرطوب کننده و ابرسان و اینا اصلا دیگه نمیزنم

پوستم خشششششک بود.شدید هااااا دوتا دکتر رفتم بی فایده.کلی دارو دادن اب رسانه خیلیم خوبه.البته برا ...

واقعا اینقدخوبه.😍

دوست خوبم میگی ازکجابایدبخرم؟روزی چن باربزنم؟

دیگه آبرسان نیازنیست