2777
2789
عنوان

مامانا میشه راهنماییم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 35 پست
وای من اصلا بلد نیستم چجوری بگیرم😢 بعد که موفق شدین بیاین اینجا به منم بگین. ثواب داره😂

اوكي عزيزم منم دارم از ماماناي اينجا ياد ميگيرم.اگه كمكي ازم بر بياد دريغ نميكنم.اما واقعا خوب شده از وقتي كم كردم.هم وزنش بالا رفته هم نميدونم چي شده كه شبا زودتر ميخوابه

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اول در طول روز میزاشتم حسابی بازی کنه تا خسته بشه البته خودش هم چندد ماهی بود دیگه ظهر نمی خوابید ...

ممنون عزيزم.آره منم دارم سعي ميكنم خوابشو به چيز ديگه شرطي كنم بعد شيرو حذف كنم.اما گير ميده همش ممه ميخواد.نميدونم چه كنم دعا كن بتونم❤️

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
واييي مباركه.كي پسر منم پاك ميشه 🤣. عزيزم اگه روشتو توضيح بدي كه چجوري گرفتي و چطوري بدون ممه خواب ...

شیر خواب توضيح دادم بالاتر روز هم بازی کنین اول وعده ها رو یکی در میون کنین و تحت هیچ شرایطی از موضع کوتاه نیایین چون اینجوری قاطعیت هم یاد می گیرن که برای بعدا هم خوبهمن همیشه میوه خرد شده ، دنت، پفیلا ، جیبس ، بیسکوییت و کیک حتی شیرینی نخودچی ، پسته شیر کاکایو یا شیر قهوه به ترتیب میزارم کنار مبلش نصفشو می ریخت نصفشو می خورد وقتهایی که شیر می خواست وو می گفتم. نه باهام قهر می کردد و میرفت یکی. از خوراکی هاش می خورد سعی می کردم غذاهایی که بهتر می خوره متل عدسی ابگوشت کتلت قلقلی بیشتر درست کنم وعده های غذایی هم کردم 7 وعده البته نمی خورد ولی سعی میکردم با تنوع معده اش پر نگه دارم کم کم وقتهایی که زمین نی هورد و گریه میکرد عادت داشت میومد شیر می خورد حذف کردم به جاش بغلش کردم بوسش کردم و هی می گفتم چی شد کجا بود تعریف کن تا شیر یادش بره

شیر خواب توضيح دادم بالاتر روز هم بازی کنین اول وعده ها رو یکی در میون کنین و تحت هیچ شرایطی از موضع ...

ممنون عزيزم خدا گل پسرتو حفظ كنه