2777
2789
عنوان

مامانا میشه راهنماییم کنید

143 بازدید | 35 پست

سلام. دخترم دو هفته پیش واکسن هجده ماهگیشو زد چند روز پاش درد میکرد و بعد خوب شد.  دو سه روز پیش تو اتاق خورد زمین همون موقع گریه کرد که پام درد میکنه. بعد از اون، موقع راه رفتن پاهاش لنگ میزنه اما کبودی و ورم نداره و وقتی ماساژ میدم پاهاشو هم اعتراض نمیکنه اگه تجربه مشابهی داشتین کمک کنید. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم

فک کنم پاش موقع زمین خوردن درد گرفته و ربطی به واکسن نداره دو هفته گذشته ازش

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
فک کنم پاش موقع زمین خوردن درد گرفته و ربطی به واکسن نداره دو هفته گذشته ازش

ممنون که وقت گذاشتی عزیزم. نمیدونم شاید، آخه اون موقع که زمین خورد کف پاشو نشون میداد که درد میکنه فردا براش نوبت دکتر گرفتم نمیدونم تو این کرونا دکتر بردنش کار درستی هست یا نه

نمیدونم چرا انقد بلا سرش میاد با اینکه همش مواظبشم اما هی صدمه میبینه😳

پسر منم ۱۹ ماهشه همش میخوره زمین با اینکه مواظبشم.یا خودش یه بلایی سر خودش میاره.راستی شیر خودتو میخوره یا خشک؟شبا خوب میخوابه؟ پسر من همش به هوای شیر بلند میشه.ده روز دیگه میگیرمش

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
ممنون که وقت گذاشتی عزیزم. نمیدونم شاید، آخه اون موقع که زمین خورد کف پاشو نشون میداد که درد میکنه ف ...

حتما پاش پیچ خورده.انشالله تا فردا راحت راه بره شمام زنگ بزنی کنسل کنی.اما رفتی هم مراعات کنی مشکلی نداره نگران نباش

پسر منم ۱۹ ماهشه همش میخوره زمین با اینکه مواظبشم.یا خودش یه بلایی سر خودش میاره.راستی شیر خودتو میخ ...

شیر خودمو میخوره. نه بابا شب تا صبح چسبیده بهم شیر میخوره وقتی از دهنش میگیرم جیغ میکشه بهداشتم میگفت چون زیاد شیر میخوره خوب قد و وزنش رشد نکرده. منم باید کم کم شیرشو بگیرم ولی نمیدونم چجوری

شیر خودمو میخوره. نه بابا شب تا صبح چسبیده بهم شیر میخوره وقتی از دهنش میگیرم جیغ میکشه بهداشتم میگف ...

پس همدردیم. قد و وزنش چنده؟ من ده روز پیش شروع کردم شیر روزشو‌گرفتم وقتی میخواست میگرفتم بغلم یکم رقص و بپر بپر بعدم میرفتیم سر یخچال براش یا بستنی یا ژله یا دنت و کلا هرچی دوس داه برمیداریم میدم کلا دیگه خودش عادت کرد الان فقط موقع خپاب ظهر و شب میخوره که اینارم نمیدونم چیکار کنم.از عطاری صبرزرد گرفتم باید بزنم .قد و وزنش چند بود ۱۸ ماهگی؟؟

بعد تو این یه هفته ده روزی که شیرشو کم کردم ۲۰۰ گرم زیاد شده

خدا حفظش کنه براتون. انشالله سلامت باشه

ممنون عزیزم برا شمارم همچنین ناراحت نباش درست میشه.اگه پاش ورم نکرده یا کبود نشده مشکلی نیس.اما تونستی دکترم ببر

قدش بود 78وزنش 10

پسر منم ۱۰ و ۸۰۰ گرم

قدم ۸۲.اینجا میخونم بچه های بعضی کاربرا یه سالگی ۱۲ کیلو بود با قد فلان غصه میخورم یا میبینم بچه شون همه چی دوس داره میخوره اعصابم بهم میریزه