2777
2789
عنوان

مامانا میشه راهنماییم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 35 پست
پسر منم ۱۰ و ۸۰۰ گرم قدم ۸۲.اینجا میخونم بچه های بعضی کاربرا یه سالگی ۱۲ کیلو بود با قد فلان غصه می ...

دختره منم تا یکسالگی اضافه وزن داشت . بعدش لاغر شد. وای ما چقد شبیه همیم بچه من فقط سیب زمینی سرخ کرده میخوره و پستهو تخمه و بستنی گاهی هم تخم مرغ. در روز شاید نصف لیوان هم غذانخوره همش شیر میخوره

پسر منم ۱۰ و ۸۰۰ گرم قدم ۸۲.اینجا میخونم بچه های بعضی کاربرا یه سالگی ۱۲ کیلو بود با قد فلان غصه می ...

البته قدو وزن ژنتیکی هم هست . من خودم ریزه میزه ام .چهلو دو کیلوام واسه همین از دخترم زیاد توقع ندارم😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از شیر بگیرین درست میشه هیچ بچه ای ندیدم متل پسر من به شیر وابسته فاصله شیرش به چهار ساعت میرسید تب میکرد ديوانه شدم ولی موفق شدم الان دو هفته هست پاکه

از شیر بگیرین درست میشه هیچ بچه ای ندیدم متل پسر من به شیر وابسته فاصله شیرش به چهار ساعت میرسید تب ...

😂پس منم از هفته آینده شروع میکنم به ترک دادن. صبر زرد رو از عصاری بگیرم چجوریه؟

دختره منم تا یکسالگی اضافه وزن داشت . بعدش لاغر شد. وای ما چقد شبیه همیم بچه من فقط سیب زمینی سرخ کر ...

پسر منم تا یه سالگی تپلی بود.خداروشکر یکی مثل من پیدا شد داشتم نگران میشدم.کلا همش درگیر خوراک این بچم.آره مام زیاد قد بلند و هیکلی نیستیم و منم زیاد دنبال چاق کردن بچه نیستم اما خوب غذا نمیخوره و از نمودار وزن تولدشم یکم پایینه

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
من استفاده نکردم تدریجی گرفتم طول می کشه ولی خوب اسیب کمتری داره اول از شب شروع کنین 

عزیزم منم فعلا استفاده نگردم و یکی دو وعدشو حذف کردم.میشه توضیح بدی چجوری شیر شبو گرفتی؟؟ پسر من که با ممه میخوابه.

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
نگران نباش مثله ما زیاده😂

والا منکه هرکی میبینم بچش یه سالگی ۱۲ به بالا بوده.۱۸ ماهگی زبون باز کرده.هشت ماهگی راه افتاده.دو ماهگي غلت زده.١٠ ماهگي جيش گفته 😄

😂پس منم از هفته آینده شروع میکنم به ترک دادن. صبر زرد رو از عصاری بگیرم چجوریه؟

آره عطاري داره.اما فعلا نزن يهويي.اول يكم وابستگيشو  كم كن .طول روز بعد غذا وقتي اومد خواست سرشو گرم كن بازي و رقص و بپر بپر.بعدم بهش آب و خوراكي جذاب بده.بعد چند روز ديگه خودش ياد ميگيره كه فقط موقع خواب بخواد.من ١٩ ارزيبهشت كه جمعه هستش شايد صبرزرد بزنم و كلي بگيرمش البته سه شب بايد تو خواب دادا بعدم مال شب رو بايد گرفت

از شیر بگیرین درست میشه هیچ بچه ای ندیدم متل پسر من به شیر وابسته فاصله شیرش به چهار ساعت میرسید تب ...

واييي مباركه.كي پسر منم پاك ميشه 🤣.

عزيزم اگه روشتو توضيح بدي كه چجوري گرفتي و چطوري بدون ممه خوابوندي و غذا مذا چيا دادي و ...دعات ميكنم

عزیزم منم فعلا استفاده نگردم و یکی دو وعدشو حذف کردم.میشه توضیح بدی چجوری شیر شبو گرفتی؟؟ پسر من که ...

من اول در طول روز میزاشتم حسابی بازی کنه تا خسته بشه البته خودش هم چندد ماهی بود دیگه ظهر نمی خوابید دیگه حسابی خسته بود موقع خواب همه چراغا رو خاموش می کردم بغل می کردم لالای می خوندم و کمرش ماساژ میدادم می خوابید ولی اگر فکر می کنین اینجوری نمیشه اول همزمان با شیرش براش لالایی هم بخونین یا ماساژ بدین که وقت خواب دوتا چیز باشه شیر و یه چیز ديگه بعد سه چهار ششب شیر حذف کنین اینجوری راحت تر می پذیرن طول شب هم یکی در میون کنین یکبار شیر بدین یکبار اب یا بغل یا لالایی مجدد ممکنه چندین شب مثل اوال زایمان خوابتون بهم بریزه ولی وقتی شیر شب قطع بشه می تونین راحت بخوابین نمیگم راحته چون واقعا سخته ولی شدنیه 

آره عطاري داره.اما فعلا نزن يهويي.اول يكم وابستگيشو  كم كن .طول روز بعد غذا وقتي اومد خواس ...

وای من اصلا بلد نیستم چجوری بگیرم😢 بعد که موفق شدین بیاین اینجا به منم بگین. ثواب داره😂