سلام. دخترم دو هفته پیش واکسن هجده ماهگیشو زد چند روز پاش درد میکرد و بعد خوب شد. دو سه روز پیش تو اتاق خورد زمین همون موقع گریه کرد که پام درد میکنه. بعد از اون، موقع راه رفتن پاهاش لنگ میزنه اما کبودی و ورم نداره و وقتی ماساژ میدم پاهاشو هم اعتراض نمیکنه اگه تجربه مشابهی داشتین کمک کنید.
پسر منم ۱۰ و ۸۰۰ گرم قدم ۸۲.اینجا میخونم بچه های بعضی کاربرا یه سالگی ۱۲ کیلو بود با قد فلان غصه می ...
دختره منم تا یکسالگی اضافه وزن داشت . بعدش لاغر شد. وای ما چقد شبیه همیم بچه من فقط سیب زمینی سرخ کرده میخوره و پستهو تخمه و بستنی گاهی هم تخم مرغ. در روز شاید نصف لیوان هم غذانخوره همش شیر میخوره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پسر منم ۱۰ و ۸۰۰ گرم قدم ۸۲.اینجا میخونم بچه های بعضی کاربرا یه سالگی ۱۲ کیلو بود با قد فلان غصه می ...
از شیر بگیرین درست میشه هیچ بچه ای ندیدم متل پسر من به شیر وابسته فاصله شیرش به چهار ساعت میرسید تب میکرد ديوانه شدم ولی موفق شدم الان دو هفته هست پاکه
دختره منم تا یکسالگی اضافه وزن داشت . بعدش لاغر شد. وای ما چقد شبیه همیم بچه من فقط سیب زمینی سرخ کر ...
پسر منم تا یه سالگی تپلی بود.خداروشکر یکی مثل من پیدا شد داشتم نگران میشدم.کلا همش درگیر خوراک این بچم.آره مام زیاد قد بلند و هیکلی نیستیم و منم زیاد دنبال چاق کردن بچه نیستم اما خوب غذا نمیخوره و از نمودار وزن تولدشم یکم پایینه
اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
😂پس منم از هفته آینده شروع میکنم به ترک دادن. صبر زرد رو از عصاری بگیرم چجوریه؟
آره عطاري داره.اما فعلا نزن يهويي.اول يكم وابستگيشو كم كن .طول روز بعد غذا وقتي اومد خواست سرشو گرم كن بازي و رقص و بپر بپر.بعدم بهش آب و خوراكي جذاب بده.بعد چند روز ديگه خودش ياد ميگيره كه فقط موقع خواب بخواد.من ١٩ ارزيبهشت كه جمعه هستش شايد صبرزرد بزنم و كلي بگيرمش البته سه شب بايد تو خواب دادا بعدم مال شب رو بايد گرفت
اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
عزیزم منم فعلا استفاده نگردم و یکی دو وعدشو حذف کردم.میشه توضیح بدی چجوری شیر شبو گرفتی؟؟ پسر من که ...
من اول در طول روز میزاشتم حسابی بازی کنه تا خسته بشه البته خودش هم چندد ماهی بود دیگه ظهر نمی خوابید دیگه حسابی خسته بود موقع خواب همه چراغا رو خاموش می کردم بغل می کردم لالای می خوندم و کمرش ماساژ میدادم می خوابید ولی اگر فکر می کنین اینجوری نمیشه اول همزمان با شیرش براش لالایی هم بخونین یا ماساژ بدین که وقت خواب دوتا چیز باشه شیر و یه چیز ديگه بعد سه چهار ششب شیر حذف کنین اینجوری راحت تر می پذیرن طول شب هم یکی در میون کنین یکبار شیر بدین یکبار اب یا بغل یا لالایی مجدد ممکنه چندین شب مثل اوال زایمان خوابتون بهم بریزه ولی وقتی شیر شب قطع بشه می تونین راحت بخوابین نمیگم راحته چون واقعا سخته ولی شدنیه