2821
2789
عنوان

لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 25 پست
چجوری کالری شماری کنم عزیزم 

تو گوگل سرچ کن. برنامه مانکن هم نصب کن‌ . 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
نگفتی چه قرصی اسم قرصا روبگو گلم که نتیجه گرفتی

میگم اخه بستگی به بدن طرف داره،اونا خودشون همینو میگن

اما من میگم ببین چربی هات چه مدلی بعد طبق اون سفارش بده

خواهرشوهرم من الان آلفا میخوره

من دوسال پیش ایزی خوردم،اصلا هم برگشت نداشتم طوریم نشد.اما یه عمل بهم خورد ۶ماه تمام پام تو کج بود فقط نشسته بودم.چاق شدم.اونم چون هر روز هعی آب پاچه میدادن به خورد من بیچاره زودتر جوش بخوره استخونم

من یه آدم چاق هستم😭در حال رژیمم.هر کی امضام دید،بهم انگیزه بده//هدف اول ۸کیلو کاهش

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سر منم نریزید

تبلیغ هم نیست نمیگم از کجا بگیرید که

میگم فقط متابولیسم خوب بالا میبره،کنارش همین تو خونه پیاده روی کنی شر شر عرق میکنی

من یه آدم چاق هستم😭در حال رژیمم.هر کی امضام دید،بهم انگیزه بده//هدف اول ۸کیلو کاهش

یادمه اون موقع سه مدل قرص برام فرستاد هعی مرجوعی میزدم تا یکی بهم ساخت

اونم جون من چربی هام سفت بود.

چربی شل باشه با بلوبری هم لاغر میشی

کالری شماری کن‌ . والله من از ۹۲ شدم ۶۴ یک ساعتم باشگاه نرفتم. ۷۵درصد رژیم. ۲۵ درصد ورزش. مهم اراده ...

یه ذره بیشتر توضیح میدی؟؟؟

عضو گروه نارنجی...وزن شروع ۸۸ ♡شروع اول مهر ۹۹...وزن هدف اول ۷۵.●خیلی ها تونستن پس منم می تونم
کالری شماری کن‌ . والله من از ۹۲ شدم ۶۴ یک ساعتم باشگاه نرفتم. ۷۵درصد رژیم. ۲۵ درصد ورزش. مهم اراده ...

تو چند وقت انقد وزن کم کردی؟؟؟

چطور اراده ات رو قوی کردی؟؟؟

دم نوش گیاهی،و...چیزی استفاده می کردی

فرمول کالری شمارت چطوری بود؟؟؟همون که بامداد خمار گفته

عضو گروه نارنجی...وزن شروع ۸۸ ♡شروع اول مهر ۹۹...وزن هدف اول ۷۵.●خیلی ها تونستن پس منم می تونم
تو چند وقت انقد وزن کم کردی؟؟؟ چطور اراده ات رو قوی کردی؟؟؟ دم نوش گیاهی،و...چیزی استفاده می کردی ...

۷ ماه. من همیشه اندامم خوب بود‌ بخاطر بارداری چاق شدم. چون از سایز بالای ۳۸ و چاقی متنفررررم پس وزنم کم کردم. فقط چایی سبز. من طبق سیستم بدن خودم کالری شماری میکردم. هرکس خودش میشناسه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
2790
2823
2791
2779
2792