2821
2789
قرص بخور هیچی هم نمیشه

چه قرصی😍

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کالری شماری کن‌ . والله من از ۹۲ شدم ۶۴ یک ساعتم باشگاه نرفتم. ۷۵درصد رژیم. ۲۵ درصد ورزش. مهم اراده اس نه باشگاه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

شیرینیجات و شکر و قند و حذف مطلق کن و غذاتم متناسب بخور در حدی که سیر شیر عجله هم نداشته باش سر دو‌ماه میبینی کلی کم کردی

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️

بستگی به وزن مدل چربی هاتون داره

اما واقعا هیچی نمیشه

من قبلا خوردم 

خواهرشوهرم جدیدا میخوره

مشکلی هم نداره

من چون اقدامم نمیخورم.مجبورم رژیم بگیرم وگرنه اگه بیماری مثل فشار افسردگی یا تو اقدام نیستید

بخورید چیزی نمیشه

اشتها کاذب مینده

من یه آدم چاق هستم😭در حال رژیمم.هر کی امضام دید،بهم انگیزه بده//هدف اول ۸کیلو کاهش
بستگی به وزن مدل چربی هاتون داره اما واقعا هیچی نمیشه من قبلا خوردم  خواهرشوهرم جدیدا میخوره ...

نگفتی چه قرصی اسم قرصا روبگو گلم که نتیجه گرفتی

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
2790
2823
2791
2779
2792