2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به این که برم مبایعه نامه خونمون بگیرم برم بذارم بنگاه برای فروش هرطوری شده تا مرداد خونه بخریم.

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
چون من نتونستم حسابشو برسم ،ولی اون به حساب من خوب رسید لعنتی کثاف😢👊👊👊

ای بابا هی حالا که اینطوری شد میرم پدره دوست پسرمو در میارم که نتونه یه وقت به حسابم برسه😂

من میرم گم میشم تو دنیایی که هیچ اسمی از تو توش نیست😞
آخ نگو ک خیلی گشنم شده ۴ ساعت دیگه موندا😥

خخخخخ

(((((📚🪞🤍روان شناس هستم🫂👩‍⚕️🦋))))) به دوستان نی نی سایت مشاوره داده میشود😉😍 بالاخره بعد از بیشتر از دو سال انتظار به ارزوم رسیدم خدایا صد هزار بار شکرت ۱۴ محرم . اول شهریور بی بی چک و ازمایشم مثبت شد خدایا به حق حسین نی نی ام سالم و سلامت بیاد بغلم و انشالله همه ی منتظرا صاحب اولاد شن دعا کنید لطفا سالم و سلامت دنیا اومدن نی نی ام 😍🥰 💚♡سخت معتقدم به جمله ی توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما♡💚زندگی باید کرد... و به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد پس به تن لحظه ی خود جامه اندوه مپوشان هرگز 😢🚫همیشه با خدا معامله کن اینجوری هم قشنگ تره و هم ارامشت بیشتره هر کاری میکنی نیتت خدایی باشه نه به خاطر آدما💋❤خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگ تره
اگه بخاطر واکسن یا دندونه که نه.ولی بی دلیل اگه تب کرده یه چکاپ ببرش

واکسن نیست

پریروز دندوناشو مسواک کردم لثه ش که تازه ازش دندون زده بیرون قرمز شد و انگار یه ذره خون اومد

فکر میکنم از اون بود

دو سالشه

نبرم هم دلم آروم نمیشه.میبرم

روزه هم هستم.مهمونم دارم برای افطار🥴

به اینکه عاقبتم چی میشه فکر میکردم....

واقعا ،خدا به هممون رحم کنه ،مریضیا زیاد شده 😢🙏

انسان خوبی باش*ولی وقتت رو برای اثباتش به دیگران هدر نده🌹با افتخار یه شیرازیِ تحصیلکرده  
ای بابا هی حالا که اینطوری شد میرم پدره دوست پسرمو در میارم که نتونه یه وقت به حسابم برسه😂

دمت گرم ،همه جوره سرویسش کن 👊👊👊👊👊👊👊👊👊

انسان خوبی باش*ولی وقتت رو برای اثباتش به دیگران هدر نده🌹با افتخار یه شیرازیِ تحصیلکرده