2777
2789
نمیدونم زیاد سر در نمیارم😞ولی مامانم گفت خوب نیست ... باید خیلی بیشتر رعایت کنم

نرماله عزیزم ،ولی خب اگه زیاد اهل شیرینیجات هستی یا اضافه وزن داری کم کن ،پیاده روی تند هم خیلی خوبه 

انسان خوبی باش*ولی وقتت رو برای اثباتش به دیگران هدر نده🌹با افتخار یه شیرازیِ تحصیلکرده  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا ،خدا به هممون رحم کنه ،مریضیا زیاد شده 😢🙏

ان شاءالله اما من منظورم این نبود. هم مجردم، هم بیکار، بعد از چند سال داشتم یه دوره میگذروندم که برم سر کار. کرونا که اومد دوره م نصفه موند. الان اصلا نمی دونم چیکار کنم. 

ان شاءالله اما من منظورم این نبود. هم مجردم، هم بیکار، بعد از چند سال داشتم یه دوره میگذروندم که برم ...

منم کلی درس خوندم سرکار هم نیستم ،مجردم ولی وضعیت جامعه و اینه همه بیماری خیلی بیشتر ازموقعیت خودم ازارم میده

انسان خوبی باش*ولی وقتت رو برای اثباتش به دیگران هدر نده🌹با افتخار یه شیرازیِ تحصیلکرده  
منم کلی درس خوندم سرکار هم نیستم ،مجردم ولی وضعیت جامعه و اینه همه بیماری خیلی بیشتر ازموقعیت خودم ا ...

منم برای اونا ناراحت و نگرانم اما وضعیت جامعه و بیماری دست ما نیست. الان به این فکر میکنم که عمر و جوونیمون داره از دست میره. 

منم برای اونا ناراحت و نگرانم اما وضعیت جامعه و بیماری دست ما نیست. الان به این فکر میکنم که عمر و ج ...

راست میگی ،ولی مردای این دوره خیلی بیلیاقتن 

استخدامی معلمی میخوام😭دفه پیش تا اخر پیش رفتم جمع نمراتم از رقیب کمتر شد اون قبول شد😥😥

انشالله عزیزم قبول میشی حتما❤به خدا توکل کن فقط

بعد ۲سال ۲قلو باردارم برای سلامتیشون یه صلوات هدیه کنید فداتون بشم