اره ۴۳ بود دکتر هم گفت نرماله ولی یکی دیگ قبل من رفت داخل قشنگ پسرش همسن دخترم بود قدش ۵ ...
خب دکتر هم ک گفته نرماله دیگ نگرانی نداره ک .بعد شما وزن و قد الان اون بچه ها رو دیدی زمان تولد رو ک ندیدی.اونا حتما زمان تولد هم درست بودن ک الان ب نسبت اون بیشتر.الکی غصه نخور.اگر چیزی بود دکترا حتما میگفتن .دیگ هم بهش فکر نکن
❤میشه واسه سلامتی گل پسرم ی صلوات مهمونم کنی❤مرسی مهربونا😘
چه شیر خشکی میدادی؟ روزی چندبار شیرخشک میدادی و چند درجه من روزی یبار گاهی ۳ درجه &nb ...
شیرخشک نان.۳ ۴بار در روز بهش میدادم.هر بارم ۲ ۳ شماره.الانم ب پسرم میدم همون جوری.حالا تو از دکترش بپرس شاید ی شیرخشک دیگ بهت معرفی کنه.من خودم براش نان میخرم دکترش تجویز نکرد.بنظر خودم شیرم کمه برای همین از اول شیرخشک کمکی بهش دادم.
الان چند وقتشع؟ چه مدت بهش میدی سینه ی خودتو ول نکرده؟
گفتم ک گلم .همسن دختر شماست .امروز ۴۵روزه شد.از ۵ روزگی بهش شیرخشک میدم.ن چرا ول کنه.همش ک بهش شیرخشک نمیدم.فقط ۳ ۴ بار در روز.شبا هم موقع خواب فقط شیر خودمو میدم.
طبق پریودی ۳۷ طبق سونو ۳۵ ولی کامل بود دستگاه نرفت خداروشکر
اها خداروشکر.خب گلم خودت خوبی ولی قد شوهرت کوتاهه نباید در کل انتظار ی بچه خیلی قدبلند داشته باشی.من خودم۱۶۴ شوهرم۱۷۰ .پسر اولم دنیا اومد۴۹ سانت بود ولی الان که ۲ سالو ۸ ماهشه قدش از همسناش کوتاه تره.هزار بار بردمش دکتر گفتن شکر خدا مشکلی نداره.یا ب باباش میره چون قد باباش کمه یا از اون بچه هاس یه دفه قد میکشه
بنظر من اینکارو نکن شیر خودت کم کم خشک میشه بعد که یکم بچه عقلش برسه سینه ی خودتو ول میکنه &n ...
ن گلم من به دخترمم شیرخشک میدادم همراه شیرم ولی شیر خودمو بیشتر دوست داشت و از شیرخشک خوشش نمیومد .مجبوری بهش میدادم ک یکم جون بگیره.الانم ب پسرم میدم حالا دیگ تا هروقت ک خودش خواست بخوره.