2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نوزاد منم ۴۰روزشه.دوماهگی ک برای واکسنش می رم اونجا چک میکنن .موقع دنیا اومدن ۵۰بود.راستی نی نی شما از خودش صدا در میاره؟؟مثلا آغو میگه؟؟

❤میشه واسه سلامتی گل پسرم ی صلوات مهمونم کنی❤مرسی مهربونا😘
نوزاد منم ۴۰روزشه.دوماهگی ک برای واکسنش می رم اونجا چک میکنن .موقع دنیا اومدن ۵۰بود.راستی نی نی شما ...

نه  صدا درنمیاره  گاهی اوقات ناله میکنه یا زور میزنه       نبردیش دکتر  قدشو بگن؟

نشد یه آرزویی بکنم  و ریده نشه بهم؛
نه  صدا درنمیاره  گاهی اوقات ناله میکنه یا زور میزنه       نبردیش دکتر  ...

ی ماهگی بردمش دکتر فقط وزنشو چک کرد قدش رو اندازه نگرفت .اونو ۲ماهگی چک میکنن موقع واکسنش.

وزنش ۴کیلوعه  خدا کنه  ریز نباشه قد بلند بشه

خوب وزنش خوبه.چند کیلو دنیا اومد؟؟بردی دکتر قدش رو اندازه گرفت یا خودتون؟؟

گلم تو یکی از تاپیکات دیدم ک نوشته بودی قد دخترت زمان تولد ۴۳ بود و الانم ک میگی ۴۰روزشه و ۵۰شده.نگران چی هستی گلم.قدش خیلیم عالیه .من فک کردم زمان تولد ۵۰ بوده و الانم هنوز همون ۵۰هست.الکی غصه نخور دخترت سالم سالمه😃

خوب وزنش خوبه.چند کیلو دنیا اومد؟؟بردی دکتر قدش رو اندازه گرفت یا خودتون؟؟

۲۴۰۰ بود    اره دکتر اندازه گرفت     خیلی ناراحتم براش چون رفلاکس هم گرفته بیشتر اوقات شیر رو بالا میاره

گلم تو یکی از تاپیکات دیدم ک نوشته بودی قد دخترت زمان تولد ۴۳ بود و الانم ک میگی ۴۰روزشه و ۵۰شده.نگر ...

اره  ۴۳ بود دکتر هم گفت نرماله ولی یکی دیگ قبل من رفت داخل قشنگ پسرش همسن  دخترم بود قدش ۵۶ بود وزنش ۵ کیلو بود   یه دختر دیگ هم بعد ما رفت ماشالله دوبرابر دختر من بود   افسردگی گرفتم

تو یه سونو زمان بارداری  احتمال کوتولگی داد  خیلی تو روح و روانم تاثیر گذاشته کلا احساس میکنم دخترم یه مشکلی داره

۲۴۰۰ بود    اره دکتر اندازه گرفت     خیلی ناراحتم براش چون رفلاکس هم گرفته بیشتر ...

خوب خیلی خوبه وزنش نسبت ب وزن زمان تولدش.بچه اول منم خیلی شیر بالا میوورد.ولی رو وزنش تاثیری نداشت.البته من کمکی هم بهش شیرخشک میدادم. خواستی تو هم بده خیالت راحت باشه بابت وزنش