2777
2789
اره  ۴۳ بود دکتر هم گفت نرماله ولی یکی دیگ قبل من رفت داخل قشنگ پسرش همسن  دخترم بود قدش ۵ ...

خب دکتر هم ک گفته نرماله دیگ نگرانی نداره ک .بعد شما وزن و قد الان اون بچه ها رو دیدی زمان تولد رو ک ندیدی.اونا حتما زمان تولد هم درست بودن ک الان ب نسبت اون بیشتر.الکی غصه نخور.اگر چیزی بود دکترا حتما میگفتن .دیگ هم بهش فکر نکن 

❤میشه واسه سلامتی گل پسرم ی صلوات مهمونم کنی❤مرسی مهربونا😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب خیلی خوبه وزنش نسبت ب وزن زمان تولدش.بچه اول منم خیلی شیر بالا میوورد.ولی رو وزنش تاثیری نداشت.ا ...

چه شیر خشکی میدادی؟

روزی چندبار شیرخشک میدادی   و چند درجه

من روزی یبار  گاهی ۳ درجه  گاهی ۴ درجه

نشد یه آرزویی بکنم  و ریده نشه بهم؛
چه شیر خشکی میدادی؟ روزی چندبار شیرخشک میدادی   و چند درجه من روزی یبار  گاهی ۳ درجه &nb ...

شیرخشک نان.۳ ۴بار در روز بهش میدادم.هر بارم ۲ ۳ شماره.الانم ب پسرم میدم همون جوری.حالا تو از دکترش بپرس شاید ی شیرخشک دیگ بهت معرفی کنه.من خودم براش نان میخرم دکترش تجویز نکرد.بنظر خودم شیرم کمه برای همین از اول شیرخشک کمکی بهش دادم.

شیرخشک نان.۳ ۴بار در روز بهش میدادم.هر بارم ۲ ۳ شماره.الانم ب پسرم میدم همون جوری.حالا تو از دکترش ب ...

الان چند وقتشع؟ چه مدت بهش میدی 

سینه ی خودتو ول نکرده؟

الان چند وقتشع؟ چه مدت بهش میدی  سینه ی خودتو ول نکرده؟

گفتم ک گلم .همسن دختر شماست .امروز ۴۵روزه شد.از ۵ روزگی بهش شیرخشک میدم.ن چرا ول کنه.همش ک بهش شیرخشک نمیدم.فقط ۳ ۴ بار در روز.شبا هم موقع خواب فقط شیر خودمو میدم.

اره دو سه روزه خیره میشه

پسر منم همینجوره .ولی هنوز از خودش صدا در نمیاره.ی خانومه اینجا میگفت بچش ۴۷روزشه از خودش صدا در میاره .آغو میگه مااااا میگه تعجب کردم

طبق پریودی ۳۷   طبق سونو ۳۵      ولی  کامل بود دستگاه نرفت خداروشکر

اها خداروشکر.خب گلم خودت خوبی ولی قد شوهرت کوتاهه نباید در کل انتظار ی بچه خیلی قدبلند داشته باشی.من خودم۱۶۴ شوهرم۱۷۰ .پسر اولم دنیا اومد۴۹ سانت بود ولی الان که ۲ سالو ۸ ماهشه قدش از همسناش کوتاه تره.هزار بار بردمش دکتر گفتن شکر خدا مشکلی نداره.یا ب باباش میره چون قد باباش کمه یا از اون بچه هاس یه دفه قد میکشه

ئاخ دونیا پیرت کردم.هه ناسه کانم هاکان و ژیکان
گفتم ک گلم .همسن دختر شماست .امروز ۴۵روزه شد.از ۵ روزگی بهش شیرخشک میدم.ن چرا ول کنه.همش ک بهش شیرخش ...

بنظر من اینکارو نکن شیر خودت کم کم خشک میشه   بعد که یکم بچه عقلش برسه سینه ی خودتو ول میکنه  جون شیر خشک خوش طعم تره و با شیشه شیر راحت شیر میاد دهنش  

پسر منم همینجوره .ولی هنوز از خودش صدا در نمیاره.ی خانومه اینجا میگفت بچش ۴۷روزشه از خودش صدا در میا ...

واسه منم صدا درنمیاره

اها خداروشکر.خب گلم خودت خوبی ولی قد شوهرت کوتاهه نباید در کل انتظار ی بچه خیلی قدبلند داشته باشی.من ...

من ۲ سالگی میبرم دکتر غدد  تا قدش بلند شه   فقط خدا کنه سالم باشه

بنظر من اینکارو نکن شیر خودت کم کم خشک میشه   بعد که یکم بچه عقلش برسه سینه ی خودتو ول میکنه &n ...

ن گلم من به دخترمم شیرخشک میدادم همراه شیرم ولی شیر خودمو بیشتر دوست داشت و از شیرخشک خوشش نمیومد .مجبوری بهش میدادم ک یکم جون بگیره.الانم ب پسرم میدم حالا دیگ تا هروقت ک خودش خواست بخوره.