2777
2789
عنوان

امپول hcg

154 بازدید | 23 پست

سلام دوستان یه سوال داشتم فقط توروخدا دقیق دقیق جواب منو بدید خیلی گیج شدم کمک احتیاج دارم لطفا 

من امروز روز ۴ پریودیم هستم میخوام روز ۱۲ سیکلم برم سونو که اگه فولی بالغ داشتم امپول hcgبزنم بدون تجویز دکتر میخوام بدونم اگ بزنم مشکلی نداره واسم ؟چه ساعتی از روز بزنم امپول رو؟ اگ کسی هس جواب گرفته باشه بگه ممنون میشم به کمکتون احتیاج دارم مرسی 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

من زدم جوابم گرفتم خدارو شکر...سوال داری بپرس

من خیلی دوس دارم جواب بگیرم میگم باید چه زمانی از شیکل پریودی بزنی مخوام روز ۱۲ سیکلم برم سونو اگ گفت فولی داری همون روز برم اممول بزنم 

عزیزم ۱۱ برو .به دکترت بگو میخام امپول بزنم با مسعولیت خودم.

گلم نمیشه بگی دقیق چه روزی تخمکت ازاد میشه دکترت ساعت مشخصی میگه عزیزم.

تا ۱ هفته نزدیکی داشته باش.و پاهاتو به دیوار تکیه بده و بالشت بزار زیر کمرت.

بعد نیم ساعت به پهلو جپ و راست بخواب.ایشالله باردار بشی

نه عزیزم.مشکلی نداره.من از دکترم عوارض ش رو خاستم گفت از هر ۱۰۰ نفر یه نفر بهشون نمیسازه ریه اشون اب میاره احتمالش کمه.

من با اولین بار جواب گرفتم.نصف امپولو بیشتر نزدم

خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍
اها یعنی امشب که زدین اقدام نداشتین فرداش اقدام کردی  قبل از اممول اقدام داشتی

من ساعت ۶ زدم ساعت ۱۰ شب اقدام داشتم

خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍
ایشالا سالم سالمت بباد بغلت شما هم بدون تجویز دکتر زدین 

اومده الان کنارمه خداروشکر....نه دکتر نوشت...من فولیکول ۱۲و۱۳داشتم که کوچیک بودن دارو خوردم خوب شدم بعد شوهرمم آز داد که ضعیف بود دکتر گف مشکل از اونه ولی من دارو میدم ولی بعیده بشی...من زدم شب بود فکنم...بعد دیدم باردار شدم...پس مشکل تخمک من بوده 

من قرص لتروزول خوردم و آمپول hcg هم زدم من روز 12سیکلم نزدیک ظهر آمپول را زدم 4تا باهم همزمان.و روز ...

ایشالا سالم بیاد بغلت گلم ن من ای یو ای نمیخوام انجام بدم میخوام بدونم چه روزی از دوره سیکلم امپول بزنم و چندتا بزنم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز