2789
عنوان

امپول hcg

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 23 پست
اها درسته چندتا باید بزنم

گلی بستگی به تخمکات داره.برا من ۵ تا فولی بالغ بود دکترم کفت نصف بیشتر نزن چون چند قلویی میشه .منم نصف زدم.برا بعضیا دوتا میزنن برا بعضیا هم یکی.ولی حتمن به دکترت بگو عزیزم.ایشالله زودتر نی نی دار بشی خوشکلم💐💐💐💐

خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

درستع پس اقدام باید داشته باشی قبل و بعد امپول درسته

من هم قبلش داشتم هم بعدش.ولی چون یه هفته باید نزدیکی داشته باشید شوهرتو تقویت کن عزیزم.ولی غذا های طبع سرد نخور وقتی امپول زدی چون دلدرد میگیری موقع ازاد سازی تخمک.سردی بدتر میکنه

خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍
گلی بستگی به تخمکات داره.برا من ۵ تا فولی بالغ بود دکترم کفت نصف بیشتر نزن چون چند قلویی میشه .منم ن ...

مرسی دردت اره چشم میگم ایشالا خدا از دلت بسنوه 

میگم من روز یکشنبه وقت گرفتم پیش دکترم روز چهارشنبه ۱۲ سکیلمه اشکال نداره به تظرتون

اها یعنی امشب که زدین اقدام نداشتین فرداش اقدام کردی  قبل از اممول اقدام داشتی

من واسه پسر اقدام میکردم ،، قبلش اصلا رابطه نداشتم ،،

امشب که آمپول میزذم فردا شب یک بار اقدام داشتم و تمام تا ماه بعد

😍خدایا شکرت 😍
مرسی دردت اره چشم میگم ایشالا خدا از دلت بسنوه  میگم من روز یکشنبه وقت گرفتم پیش دکترم روز چها ...

ایشالله گلی.

من ۱۱ سیکلم رفتم دکترم برا ۱۳ سیکلم امچول داد .نه فرقی نمیکنه ولی من ۱۱ رفتم.گفت ۱ تخمک هم ازاد شده

درسته چشم ولی یه هفته هر روز نزدیکی باید داشته باشی 

چشمت بی بلا گلی اره من که یه هبته داشتم.روزی دوبارم میشد😁